Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break | ID 1297, ID 18476

Status
Not open for further replies.
Your ID
42774
Players nickname
Dante Kassadin
Suspect ID
1297, 18476
Date of violation
Jun 13, 2023
Time of violation
23:41
Proofs
https://youtu.be/ePFajVetib8

Obito Kitic

Player
Player
Pomešao si familiju druže mi smo strogo protiv toga. A svi moji ljudi znaju da dobijaju sve kao po dogovoru. Poješće te ljubomora jbg žao mi je tu ne mogu da ti pomognem. Ne lečim komplexe
Pa da zato je 8 clanova iz nekog nepoznatog razloga izaslo ili bilo kikano. (nisu lovili kozu kao ja jer nisam debil da za skemera lovim kozu)
IZGLEDA DA SU SVI SKONTALI JBG
Probaj neku drugu foru....

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Pa da zato je 8 clanova iz nekog nepoznatog razloga izaslo ili bilo kikano. (nisu lovili kozu kao ja jer nisam debil da za skemera lovim kozu)
IZGLEDA DA SU SVI SKONTALI JBG
Probaj neku drugu foru....
A taj nepoznat razlog je to sto nudite igračima skriptu za pretrazivanje rp tiketa da bi dobijali RP tikete, jer nemate šta drugo da ponudite 😂 bato pojede te ljubomora, svi ljudi koji su radili za fam su nagrađeni i za to postoje dokazi, a niko od vas nije nateran nije ovo zatvor, niti ja mogu bilo koga da teram na bilo šta 😂. A ti što ti je draže da čituješ jer kroz rp nemaš šta da ponudiš to je samo tvoj problem, uživaj u skripti dok možeš. I iskuliraj se malo nešto si mi nervozan 😀 E i da umalo da zaboravim uzmi moli opet da povuku žalbu da ti se opet ne vidi hitbox ahahha

Stisni windows + tab ti poznato to? 😂

Last edited:

Obito Kitic

Player
Player
A taj nepoznat razlog je to sto nudite igeačima skriptu za pretrazivanje rp tiketa da bi dobijali RP tikete, jer nemate šta drugo da ponudite 😂 bato pojede te ljubomora, svi ljudi koji su radili za fam su nagrađeni i za to postoje dokazi, a niko od vas nije nateran nije ovo zatvor, niti ja mogu bilo koga da teram na bilo šta 😂. A ti što ti je draže da čituješ jer kroz rp nemaš šta da ponudiš to je samo tvoj problem, uživaj u skripti dok možeš. I iskuliraj se malo nešto si mi nervozan 😀
Druze nagradjeni su za 20 koza 50k a ona se kod npc-a prodaje po 100-120k i to nije skam

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Druze nagradjeni su za 20 koza 50k a ona se kod npc-a prodaje po 100-120k i to nije skam
Bolje ti druže gledaj svoju novu fam i farmaj te tikete dok vas nisu provalili,pa onda kukaj i moli da se vratiš kod nas 😂 ne sekiraj se ti za nas puno ionako si popio kick zbog toksicnosti pa ti krivo. Jbg kod nas se ne čituje pa si zato i pobegao tamo gde možeš. Mnogo ste bre opterećeni nama, ali mogu ti reći lepo je imati fanove. Hvala vam od srca divni ste ❤

Obito Kitic

Player
Player
Bolje ti druže gledaj svoju novu fam i farmaj te tikete dok vas nisu provalili,pa onda kukaj i moli da se vratiš kod nas 😂 ne sekiraj se ti za nas puno ionako si popio kick zbog toksicnosti pa ti krivo. Jbg kod nas se ne čituje pa si zato i pobegao tamo gde možeš. Mnogo ste bre opterećeni nama, ali mogu ti reći lepo je imati fanove. Hvala vam od srca divni ste ❤
CRINGE

Obito Kitic

Player
Player
Nije nego sam popio kick zato sto sam govorio istinu kao i svi ostali.... nemoj se izvlaciti

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Delim autograme od 18h pa ako budeš tu potpisaću ti da imaš za uspomenu 😂 Obito zvani istina 🤣

I puno mi pozdravi te ostale biće autogram i za njih

Luka Hamann

Player
Player
Delim autograme od 18h pa ako budeš tu potpisaću ti da imaš za uspomenu 😂 Obito zvani istina 🤣

Mnogo pricas za osobu koja leci komplekse preko igrice i preti deci zbog igrice

Obito Kitic

Player
Player
Mnogo pricas za osobu koja leci komplekse preko igrice i preti deci zbog igrice
bukvalno a ovde nam pametujes nesto druze ne zanima nas tvoje misljenje ni tvoje pametovanje nastavi sa svojim skemanjem ako mislis da je pametno.

Luka Hamann

Player
Player
o kojoj ti skripti za rp tikete pricas zanima me posto nisam upucen

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player

Imas 30 i kolko godina umjesto da budes s obitelji, da radis nesto u zivotu ti igras grand i prepires se po forumu s likovima kako ti kazes "koji idu u vrtic" jel ti vidis kolko si jadan i kolko ti je život u kurcu kada živiš od granda i od foruma umjesto da radis nesto pametnije kao zrela osoba

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Imas 30 i kolko godina umjesto da budes s obitelji, da radis nesto u zivotu ti igras grand i prepires se po forumu s likovima kako ti kazes "koji idu u vrtic" jel ti vidis kolko si jadan i kolko ti je život u kurcu kada živiš od granda i od foruma umjesto da radis nesto pametnije kao zrela osoba
Molim admina da kazni ovo spominjanje porodice (obitelji) . Hvala

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
Pokupili te iz vrtica e bas lepo, sad crtani i na spavanjac
Ne gubi se, vidis da sam rekao istinu i da nemozes prihvatiti sa si jadan i da ti je život u kurcu, igraš grand 4 sata dnevno i jos si sat vremena na forumu, jel ti tolko dosadno, tolko toxic lider i toxic familija da to svijet nije vidio, pola ovih iz familije su tu samo zato jer se boje nešto prigovoriti pošto bi bili izvrijeđani od strane no-liferskog 30ogodišnjaka koji samo zna pljuvat po drugima da bi sebe uzdigao

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ne gubi se, vidis da sam rekao istinu i da nemozes prihvatiti sa si jadan i da ti je život u kurcu, igraš grand 4 sata dnevno i jos si sat vremena na forumu, jel ti tolko dosadno, tolko toxic lider i toxic familija da to svijet nije vidio, pola ovih iz familije su tu samo zato jer se boje nešto prigovoriti pošto bi bili izvrijeđani od strane no-liferskog 30ogodišnjaka koji samo zna pljuvat po drugima da bi sebe uzdigao
Opet molim admina da kazni toxicnost i vredjanje od strane ovog nervoznog deteta. Izgleda da mu rastu zubi pa je nervozan. Hvala

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Drago mi je da si fan pa pratiš i koliko sati igram 😂 ubiše te kompleksi, ajde na spavanjac moraš da ustaneš ujutrru za vrtić budim te u 8h 😂🍼

Status
Not open for further replies.
Top Bottom