Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break | ID 1297, ID 18476

Status
Not open for further replies.
Your ID
42774
Players nickname
Dante Kassadin
Suspect ID
1297, 18476
Date of violation
Jun 13, 2023
Time of violation
23:41
Proofs
https://youtu.be/ePFajVetib8

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ne gubi se, vidis da sam rekao istinu i da nemozes prihvatiti sa si jadan i da ti je život u kurcu, igraš grand 4 sata dnevno i jos si sat vremena na forumu, jel ti tolko dosadno, tolko toxic lider i toxic familija da to svijet nije vidio, pola ovih iz familije su tu samo zato jer se boje nešto prigovoriti pošto bi bili izvrijeđani od strane no-liferskog 30ogodišnjaka koji samo zna pljuvat po drugima da bi sebe uzdigao
Iskreno sad mi te malo i žao. Zajebano je to biti odbačen pa moraš da ideš od familije do familije da moliš da te ubace jer te niko neće. Sigurno je mučno jako..

A ti pošto spavaš na grandu kupiću ti jedan krevetac 😂

Last edited:

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
Iskreno sad mi te malo i žao. Zajebano je to biti odbačen pa moraš da ideš od familije do familije da moliš da te ubace jer te niko neće. Sigurno je mučno jako..

A ti pošto spavaš na grandu kupiću ti jedan krevetac 😂
Toxicnost se vidi, liku je život u kurcu pa piše gluposti na koje ce se smijati samo likovi iz crewa najjace familije jer im treba veci rank

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Toxicnost se vidi, liku je život u kurcu pa piše gluposti na koje ce se smijati samo likovi iz crewa najjace familije jer im treba veci rank
Jedini ko je u kurcu si ti. Isfrustrirani balavac koji mora u svakoj rečenici da spomene CREW po 100x i na svakoj žalbi na forumu sa kojom nemaš ama baš nikakve veze, jer ti je taj isti CREW nabio toliki komplex da si zapenio ovde bale ti krenule od muke . Izađi malo iz kuće za promenu umesto što plačeš ovde po forumu ceo dan na svakoj žalbi koja ima veze sa nama. Pritom sve što govoriš nema veze sa žalbom.. Konstantno se blamiraš a to i ne primećuješ. Ova igra se igra ingame a ne na forumu. Toliko od mene, neću ti više davati pažnju. Vidimo se u gradu mudonja, da vidimo koliko su ta mudanca narasla 😉 Veliki pozdrav

Last edited:

Tefo Koturic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 18476 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.7+Generalno pravilo 6.15+MG
ID 42774 dobit ce kaznu za MG
ID 23315 dobit ce kaznu za MG
ID 1297 dobit ce kaznu za Generalno pravilo 6.15
Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta.
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.
Spominjanje RP pravila u IC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom