Kako se svi pametni pravite kad treba nekoga da ispljujete
Od čiste šale i to šale na koju su svi prisutni pristali i stvar samo sprdnje vi ste napravili skandal
Namjerno ovo plasirate radi vaših licnih interesa
Igra kao igra sadrži nasilje na visokom nivou i zašto onda u 3 ujutru igraju djeca od 10, 14 godina ?
Gdje je tu realnost ????
Ovaj drug što smo se.svi snimali ima 17 godina i sam je rekao da je sprdnja i da niko nikoga nije uvrijedio
Ovo je igra koju igramo a ne RL o kakvom vi silovanju pišete i pedofiliji
SRAM VAS BILO !!!
Hvala bogu pa ima razumnih ljudi koji će shvatiti da je sprdnja , šala i igra
A da ne pričam za vas i da ne spominjem vaše godine , vaše ponašanje i šta vi radite po serveru
1000% sam ubjedjen da nisam prekršio nijedno pravilo
A Abraham , Mujo i ostali Administratori kada pregledaju ovu žalbu ako misle da sam pogriješio i prekršio pravila servera neka me perma banuju i izbrisati ću odmah igricu bez ikakve ljutnje
A ako odbiju zalbu shvatit ćete da sam u pravu .
Toliko od mene
Ne želim više da se zamaram sa glupostima
Od čiste šale i to šale na koju su svi prisutni pristali i stvar samo sprdnje vi ste napravili skandal
Namjerno ovo plasirate radi vaših licnih interesa
Igra kao igra sadrži nasilje na visokom nivou i zašto onda u 3 ujutru igraju djeca od 10, 14 godina ?
Gdje je tu realnost ????
Ovaj drug što smo se.svi snimali ima 17 godina i sam je rekao da je sprdnja i da niko nikoga nije uvrijedio
Ovo je igra koju igramo a ne RL o kakvom vi silovanju pišete i pedofiliji
SRAM VAS BILO !!!
Hvala bogu pa ima razumnih ljudi koji će shvatiti da je sprdnja , šala i igra
A da ne pričam za vas i da ne spominjem vaše godine , vaše ponašanje i šta vi radite po serveru
1000% sam ubjedjen da nisam prekršio nijedno pravilo
A Abraham , Mujo i ostali Administratori kada pregledaju ovu žalbu ako misle da sam pogriješio i prekršio pravila servera neka me perma banuju i izbrisati ću odmah igricu bez ikakve ljutnje
A ako odbiju zalbu shvatit ćete da sam u pravu .
Toliko od mene
Ne želim više da se zamaram sa glupostima