Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 18, 2023
Time of violation
17:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6AgxMAOYT1w

Igor Furlan

Player
Player
Kako su oni znali da su tamo nisu nigdje prošli nego su došli i počeli pucat znači jedini način je da su kroz bubicu točnije diskord znači nije moguče da su oni znali da je to njegov nego preko MG

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
netko se samo mogao voziti i vidjeti vas da robate pa stat i pucat iz fore, uopce se ne moze znati jel mg iz ovog tvojeg videa

Sinner KS

Player
Player
Ja da sam Igor povuko bi žalbu samo zato što je Leo najbolji čovek od svih igrača na Grandu koje sam video.

Last edited:

Johnny Shayk

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​

• Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji​

• Čeka se odgovor ID-a 11021. Ima 12 sati da odgovori.​

Knezbre96

Player
Player
Kako su oni znali da su tamo nisu nigdje prošli nego su došli i počeli pucat znači jedini način je da su kroz bubicu točnije diskord znači nije moguče da su oni znali da je to njegov nego preko MG
Opet ovaj umobolni invalidski retard kaci gluposti na forum, uzivaj malo u igrici abominacijo bozija.

Cipriano

Player
Player
Jedino cega ti treba bit zao jeste vremena koji si odvojio da bi okacio bezuspjesni zalbu, svaka cast svaka cast

Vlada Flow

Player
Player
aktiviraj windows

Johnny Shayk

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​

• ID 11021 nije dostavio POV cele situacije.Lock.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom