Kako su oni znali da su tamo nisu nigdje prošli nego su došli i počeli pucat znači jedini način je da su kroz bubicu točnije diskord znači nije moguče da su oni znali da je to njegov nego preko MG
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije PG pitao sam več bio admine odavnoNedovoljno dokaza za MG, jedino sto se moze kazniti je pricanje na radio sa puskom u ruci, ali to je samo 1 osoba prekrsila
Ali u videu se vidi da nisu prošli nigdje nego su došli od izanetko se samo mogao voziti i vidjeti vas da robate pa stat i pucat iz fore, uopce se ne moze znati jel mg iz ovog tvojeg videa
slazem se sa tobomJa da sam Igor povuko bi žalbu samo zato što je Leo najbolji čovek od svih igrača na Grandu koje sam video.
Opet ovaj umobolni invalidski retard kaci gluposti na forum, uzivaj malo u igrici abominacijo bozija.Kako su oni znali da su tamo nisu nigdje prošli nego su došli i počeli pucat znači jedini način je da su kroz bubicu točnije diskord znači nije moguče da su oni znali da je to njegov nego preko MG
Molit ču da se kazni za vrijeđanje na forumuOpet ovaj umobolni invalidski retard kaci gluposti na forum, uzivaj malo u igrici abominacijo bozija.
Kakvo je ovo vredanje mog frenda?Opet ovaj umobolni invalidski retard kaci gluposti na forum, uzivaj malo u igrici abominacijo bozija.
Ajmo iskr da je bezuspjesna xalba nitko od vas nebi visio na ovoj zalbi i svado se sa njim...Jedino cega ti treba bit zao jeste vremena koji si odvojio da bi okacio bezuspjesni zalbu, svaka cast svaka cast
Amo sad jos malo realnosti, da je korektna zalba nitko nebi imao sta za rec, ovako mozemo samo rec da je bezuspjesni i bijedni pokusajAjmo iskr da je bezuspjesna xalba nitko od vas nebi visio na ovoj zalbi i svado se sa njim...
aktiviraj windowsKako su oni znali da su tamo nisu nigdje prošli nego su došli i počeli pucat znači jedini način je da su kroz bubicu točnije diskord znači nije moguče da su oni znali da je to njegov nego preko MG
Off topic molim kaznitaktiviraj windows