Dokaz dostavljen administraciji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!gore ti pise BMWM8 ne zentorno sigurno
imao sam pravo da pucam bez brojanja zato sto je zivot drzavnih sluzbenika bio u opasnosti tako da smem da uzvratim paljbu jedino pravilo prekrseno od strane lspda to jest mene je barikada nista drugoPa na tvom POV se vidi da bez biografije takođe vices vezujes ubacuješ sa pištoljem u ruci i kako radiš G.P6.15
Takođe motor si ugasio zentornu kao sto se na snimku vidi a ne m8
Motor si ugasio dok ti niko na radaru nije bio
nije warn na orgDokaz dostavljen administraciji
pucao je pre nego sam mu ugasio motor vozila udarao je u vozilo tako da je zivot drzavnog sluzbenika ugrozen, 6.15 nije prekrsen od strane lspda a i da jeste 2 clana su pucala, u svakom slucaju 3 clana moraju prekrsiti pravilo da bi organizacija dobila kaznuU tebe na povu niko pucao nije sem tebe i druga 2 clana LSPDa, pogledaj svoj POV malo bolje
AJDE SVE OSTALO ALI TO STO SI POSTAVIO UB BARIKADU NA SRED PUTA TO HEJTAM AJDE DA SI STAVIO SPAJKOVE PA DA JE NEKI RP ALI SI TOLIKU BARIKADU NA SRED PUTA STAVIO POZpucao je pre nego sam mu ugasio motor vozila udarao je u vozilo tako da je zivot drzavnog sluzbenika ugrozen, 6.15 nije prekrsen od strane lspda a i da jeste 2 clana su pucala, u svakom slucaju 3 clana moraju prekrsiti pravilo da bi organizacija dobila kaznu
asistent sa clanovima svoje familije radi cb i krsi ostala pravila. Na POVu koji dostavljam sam jednino ja od LSPDa pogresio sto sam stavio barikadu oko auta imali smo pravo da pucamo na njega zato sto je prvi pucao na nas, usput zelim da admini razmotre kako lice 31610 pali motor vozila iste sekunde nakon sto mu je ugasen te zatrazi POV istog lica zato sto ovo smatram za BA ukoliko se to sada ne uradi bice okacena nova zalba za BA na isto lice. Isto to lice krsi bezbroj pravila kao sto su GP 6.15 CB CR VDM PG
asistent sa jos 2 clana svoje familije krsi pravila
Watch "asistent sa jos 2 clana svoje familije krsi pravila" on Streamable.streamable.com
nije 6.15 nauci da kad vi prvi pucate to je za vas 6.15 a on koji se brani kao drzavni sluzbenik mu se ne vazi 6.15 a ovo samo on moze kaznu dobitiPa na tvom POV se vidi da bez biografije takođe vices vezujes ubacuješ sa pištoljem u ruci i kako radiš G.P6.15
Takođe motor si ugasio zentornu kao sto se na snimku vidi a ne m8
Motor si ugasio dok ti niko na radaru nije bio
Nisam ja primio metak ali je pucano pored nas iz daljineA izvini od čega se brani kad se na njegovom POV-u vidi da nije primio ni 1 metak niti ga je iko pucao