Sve se vidi u POV-u, u pitanju je pljacka kuce.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!buraz sam si si griv sto nisi pucaoPrvo nisam sam ljudi ispred kuce su legitimisali i fib i moji. Druga stvar nisam mogao nista da uradim jer sam usao u enterijer kao i ovo dvoje posle mene a vi ste odmah pucali.
Da sam stigao dici pistolj mozda i bihburaz sam si si griv sto nisi pucao
mogao si ljepo rec ne pucaj da se dogovorimo a ti si samo seto sa svojom kamericom da uhvatis snimak, i snimak je izraezan jer smo rekli skidam kamericu, na mjestu admina ja ovo ne bih prohvatioDa sam stigao dici pistolj mozda i bih
pucali*i mi smo izlazili van i vi ste pocali tako da...
bato ajde cutiDecko ko ti drma kavez?
ahahahahah decko al si tu glup kad se pljacka kuca normalno je da ce da pucaju pandura sa pancirom ko ti kriv sto nisi izvadio pusku i pucao ih ajde ne placi majku ti jebem bezrukiDecko ko ti drma kavez?
Hvala za majku, moraces sacekati da dodjes na red. Admin da reaguje i za ovo ako moze.ahahahahah decko al si tu glup kad se pljacka kuca normalno je da ce da pucaju pandura sa pancirom ko ti kriv sto nisi izvadio pusku i pucao ih ajde ne placi majku ti jebem bezruki
ahhahahahahah ja druze ne igram na grandu bas zbog debila poput tebe koji salju pov i placu zato sto su te ubili u pljacki kuce, ma jos trebali su da dignu ruke uvis hahahaha aj rashladi seHvala za majku, moraces sacekati da dodjes na red. Admin da reaguje i za ovo ako moze.
<3