Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafela
Suspect ID
34054+32176+38852
Date of violation
Jun 25, 2023
Time of violation
14:11
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NYR56SgiTbU&ab_channel=lazarz98

joleks

Player
Player
buraz to je pljacka kuce, nismo mi tebe zaustavljali u gradu, dosla ti je obavest, lepo si znao da smo unutra i da cekamo. kada si usao unutra NISI imao strah za zivot jer si samo hodao, mi smo nakon sekunde poceli pucati jer smo vidli da nista ne radis

Lazar Rokafela

Player
Player
Prvo nisam sam ljudi ispred kuce su legitimisali i fib i moji. Druga stvar nisam mogao nista da uradim jer sam usao u enterijer kao i ovo dvoje posle mene a vi ste odmah pucali.

joleks

Player
Player
i vi ste na nas pucali, izlazili smo van da vidimo jel ima koga i odma ste pucali pa smo usli unutra odma, zahtevam POV toga

Lazar Rokafela

Player
Player
ahahahahah decko al si tu glup kad se pljacka kuca normalno je da ce da pucaju pandura sa pancirom ko ti kriv sto nisi izvadio pusku i pucao ih ajde ne placi majku ti jebem bezruki
Hvala za majku, moraces sacekati da dodjes na red. Admin da reaguje i za ovo ako moze.
<3

Ackee

Player
Player
Hvala za majku, moraces sacekati da dodjes na red. Admin da reaguje i za ovo ako moze.
<3
ahhahahahahah ja druze ne igram na grandu bas zbog debila poput tebe koji salju pov i placu zato sto su te ubili u pljacki kuce, ma jos trebali su da dignu ruke uvis hahahaha aj rashladi se

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 38852 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 32716 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 34054 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.
  • ID 28603 ce dobiti kaznu za G.P.6.15.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom