Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Biografija | LSPD | Walter Wilson | ID 6178

Rejected
Status
Not open for further replies.

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Joined
Jan 12, 2022
Messages
1,383
Roditelji:
-Otac:
James Willson
-Majka:
Marina Willson
-Visina i tezina: 197cm / 108kg
-Vrsta tijela: Veće visinke građje, odlične fizičke spreme
-Boja ociju: Smeđe
-Boja kose: Siva
-Tetovaze: /
-Državljanstvo:
Americko
-Osobnost: Pametan,Snalazljiv,Inteligentan, brzo razmislja, pravedan
-Hobiji: nakon duge i naporne smene volim obavit jednu opuštajću vožnju helikopterom, svakog dana prie smene obavljam trenig sa oružjem



Walter Willson rođen je 27.10.2001. godine u New York-u. Walter-ova majka je državljanka Hrvatske dok njegov otac je državljanin SAD-a, Walter-ovi roditelji upoznali su se u New York-u gdje su ubrzo upali u ljubav te se vjenčali kao mladi par. Ubrzo nakon vjenčanja dolazi dijete koje je imenovano Walter. Walter-ov otac završio je visoku školu u New York-u te je postao jedan od najpoznatijih advokata sa istočne obale. Walter-ova majka je bila ugledna članica policijske postaje u New Yorku. Walter je uz pomoć svog obrazovanog oca uspio postići veliki uspjeh u osnovnoj školi.

U ranoj dobi dječaka Waltera dogodio se veliki šok u njegovom životu gdje su na njegovom rođendanu 27.10.2010. godine provalili u njegovu kuću veliki broj naoružanih ljudi. U tom trenutku dječak Walter odjednom nema straha za život i bježi van iz kuće pokraj naoružanih ljudi. Njegovi roditelji uzeti su za taoce i ubrzo nakon toga ubijeni zbog toga jer organi reda nisu mogli ispuniti zahtjeve naoružanih ljudi.

Ubrzo nakon smrti Walter-ovih roditelja dječak Walter je bi poslan u dom za nezbrinutu djecu u Los Santos-u( Alta St ). Dječak Walter bježi iz doma za nezbrinutu djecu te ga jedan pripadnik bande uzima kao svoje dijete. Dječak Walter u toj dobi postaje pripadnik bande gdje je bio veoma poštovan jer je dobro baratao sa oružjem.

Walter u svojoj 17 godini iznenada biva izbačen iz bande jer se tvrdilo da je bio doušnik za državne organizacije. Nakon toga on odlazi u tajnu jedinicu van grada Los Santosa. U tajnoj jedinici je imao također veliki uspjeh, Walter tada ima veliku fizičku spremu te je jos podučen da bolji pucač. U tajnoj jedinici je postao pilot te je naučio mnoge veštine prilikom letenja sa helikopterom i avionom. Najviše je bio podučavan da sa helikopterom da leti nisko kako ga negativci nebi uočili da se približava. Walter gubi interes da radi u tajnoj službi te se vraća u grad Los Santos.

Walter u tada postaje član državne organizacije LSPD te se tu njegova priča nastavlja …

______________________________________________________________________

Walter-ove sposobnosti:

-Walter koristi ilegalna i legalna oružja i ima mogućnost da ih nabavi ilegalnim putem

-Walter ima mogućnost koristiti oružja poput heavy snipera i revolvera

-Walter je u stanju da 1vs2 zbog njegovog treninga i dobrog rukovanja sa oružjem
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom