Sve u pov, odbrojano im i odma su krenuli sa pucanjem. Ovaj što broji je s nama.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne znam ko je padao 4h danasTo što si bezruki ja mislim da stvarno nije nas problem
Srećo moja ja danas nisam bio ceo danNe znam ko je padao 4h danas
Aj dijete drago, razguli.Srećo moja ja danas nisam bio ceo dan
Ja ti lepo kazem kupi ruke pa dodji da se pucano ko ljudi žao mi da te ubijam
Ne znam sta da ti kazem, jedino sto vidim je da niste uzeli panele i da ste popadali, vise srece drugi put!Sve u pov, odbrojano im i odma su krenuli sa pucanjem. Ovaj što broji je s nama.
Hahha e nek si im rekoNe znam sta da ti kazem, jedino sto vidim je da niste uzeli panele i da ste popadali, vise srece drugi put!
Ja sam ti lepo reko a ako treba da se pojasni pojasni u ti
Pa uzeli smo panele. Jer kao što vidiš, posljednji što je ostao, pobio vas je 6 samNe znam sta da ti kazem, jedino sto vidim je da niste uzeli panele i da ste popadali, vise srece drugi put!
Imaš 15 godina i ti nekom kažeš da je kid?kolko se kinderises to je 1
2 komp ti baguje ne mozes ni elsu i anu da gledas na miru
A ti koliko imaš 10?Imaš 15 godina i ti nekom kažeš da je kid
28 maleni. A strpi se ubrzo za jedan video, pa provjeri je li lepo lezati svako malo. Koliko mi se cini, malo si lezao kod panela. Ali ide ubrzo jedan video, da vidimo ko treba da kupi rukiceA ti koliko imaš 10?
Ne znam sta da ti kazem, jedino sto vidim je da niste uzeli panele i da ste popadali, vise srece drugi put!
aahahahahaahahahah druze vidi se da si noviji u gradu a prema ponasanju ing i glasu daleko si ti od 28 max 15Vazi.
samo ti kazem jer gluposti kacis na forum ali dobro svi smo mi nekada bili novi u gradu...aahahahahaahahahah druze vidi se da si noviji u gradu a prema ponasanju ing i glasu daleko si ti od 28 max 15
Samo reagovanje na provokacije djecice. Cisto da vidimo ko treba da kupi ruke Uzivaj mi.aahahahahaahahahah druze vidi se da si noviji u gradu a prema ponasanju ing i glasu daleko si ti od 28 max 15
Momak, to sto neko ima novi ID, a i nemam ga, jer je sad 45.000 plus, ne znaci nista. Na RP sam od 2009. godine, jos na sampu, kada nisi ni znao sta je samp vjerovatno i kakav je rp tad bio. Nisi pitan nista, tako da se ne uključuj. Ovo će biti posljednja poruka ovdje, nek curatori riješe šta imaju, ako je za warn, kazniće, ako nije, neće i to je to. Nema potrebe za daljom raspravom. Uživaj.samo ti kazem jer gluposti kacis na forum ali dobro svi smo mi nekada bili novi u gradu...
nije isto druze samp i grandrp ja samo kazem da si noviji i da trebas jos malo da usavladas pravilaMomak, to sto neko ima novi ID, a i nemam ga, jer je sad 45.000 plus, ne znaci nista. Na RP sam od 2009. godine, jos na sampu, kada nisi ni znao sta je samp vjerovatno i kakav je rp tad bio. Nisi pitan nista, tako da se ne uključuj. Ovo će biti posljednja poruka ovdje, nek curatori riješe šta imaju, ako je za warn, kazniće, ako nije, neće i to je to. Nema potrebe za daljom raspravom. Uživaj.
A i evo, za tvoju informaciju jedno pravilo. Warn se dobija kada 3+ člana ubijaju bez brojanja, ili pucaju, kako god, a ovdje se niko od vas nije čuo da je brojao. A jedini razlog zašto smo vas napadali je Čkei koji mi je psovao mrtvo i živo potomstvo.