xxx
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hahahaha,preko cega ti snimas,posto vidim ne cuje se zvuk.ovog treba pod hitno Sklonit sa servera.. pogledajte malo njegovu historiju Konstantno Krsenje pravila..
namjeno dolaziva i unistava Roleplay..
(vec je Banovan na Main-u)
MAIN ID 16362
TWINK ID 20941
Jel ti to čika Evion rekao da napišeš? Vidim da on sam ne smije, da ne kvari svoju reputaciju sa bezobraznim ponašanjem.Coby Prevarant.
Ja se i dalje pitam kako ti smiješ da igras na ovom serveru kad si prekrsio naj vece pravilo koj postoji
da Kupovas za RL cash.
Saznat ces Uskoro kad ti se prebrojiHahahaha,preko cega ti snimas,posto vidim ne cuje se zvuk.
Decko.. a ko si ti da ja nekog posaljem da bas Tebi pise? niti znam ko si.. ajde molim te ne prljaj mi Thread. Hvala.Jel ti to čika Evion rekao da napišeš? Vidim da on sam ne smije, da ne kvari svoju reputaciju sa bezobraznim ponašanjem.
Tik tak, sat otkucava.
Coby Sharington hahahahaJel ti to čika Evion rekao da napišeš? Vidim da on sam ne smije, da ne kvari svoju reputaciju sa bezobraznim ponašanjem.
Tik tak, sat otkucava.
Ti si ista ona osoba koja šalje prevarante od svojih prijatelja da traže bonus od moje malenkosti i koja ih motiviše da me scamaju za 70k bonusa.Decko.. a ko si ti da ja nekog posaljem da bas Tebi pise? niti znam ko si.. ajde molim te ne prljaj mi Thread. Hvala.
Pa ti očigledno ne znaš ništa, i nisi dovoljno upućen u pravila, jer vidiš i sam da sam i dalje tu? I šta ćemo sad? Ako te to boli, ja ti ne mogu pomoći.Coby Sharington hahahaha
Skemeru.
KARMA što si tada skemao čovjeka za prvu Kancelariju..
Vidis kako lijepo si postao Coby Banton.
Kako ja znam to je trajna zabrana cak i na novim akontima a ti si dalje tu.
Decko idi izadi malo van na luftu molim te.. jer vidim da ti nije dobro.. tebi stvarno treba pomoc.Ti si ista ona osoba koja šalje prevarante od svojih prijatelja da traže bonus od moje malenkosti i koja ih motiviše da me scamaju za 70k bonusa.
Ti si ista ona osoba koja glumi dobricu, a ovamo tvoji "prijatelji" po tvojim instrukcijama namještaju banove, pale gume na sharing autima da bi drugi imali manju zaradu i tako dalje i tako dalje.
Pročitan si odavno, zajedno sa svojim drugarima, a ti se i dalje pravi da ništa ne znaš, glumi dobricu.
Ne smrdi mi po quotesi.
Pusa, bok.
Što si povukao žalbu? Što mijenjaš temu? Strah te bana jer ne snimaš sve slojeve pa ti se ne čuje zvuk? Smiješan si.Decko idi izadi malo van na luftu molim te.. jer vidim da ti nije dobro.. tebi stvarno treba pomoc.
Decko ti si stvarno promasio svijet.. daj izadi stvarno malo na luftu.Što si povukao žalbu? Što mijenjaš temu? Strah te bana jer ne snimaš sve slojeve pa ti se ne čuje zvuk? Smiješan si.
kod cobija radi kitu zaradi je uvjek biloŠto si povukao žalbu? Što mijenjaš temu? Strah te bana jer ne snimaš sve slojeve pa ti se ne čuje zvuk? Smiješan si.
Si ti onaj što je stavio 3h video kako radi sa ka kancelarijom za unban?Što si povukao žalbu? Što mijenjaš temu? Strah te bana jer ne snimaš sve slojeve pa ti se ne čuje zvuk? Smiješan si.
Koj Sharing? Pa ti nemaš sharing hhahahaahahahTi si ista ona osoba koja šalje prevarante od svojih prijatelja da traže bonus od moje malenkosti i koja ih motiviše da me scamaju za 70k bonusa.
Ti si ista ona osoba koja glumi dobricu, a ovamo tvoji "prijatelji" po tvojim instrukcijama namještaju banove, pale gume na sharing autima da bi drugi imali manju zaradu i tako dalje i tako dalje.
Pročitan si odavno, zajedno sa svojim drugarima, a ti se i dalje pravi da ništa ne znaš, glumi dobricu.
Ne smrdi mi po quotesi.
Pusa, bok.
alo bre bagamington cuti tujLjepotani moji, ako vaš gazda ima nešto da kaže, neka kaže, jer preferiram direktnu komunikaciju, ne indirektnu.
Srdačan pozdravčić i svako dobro vam želim.
kakav Lik.. pod hitno trebas na luft..Ljepotani moji, ako vaš gazda ima nešto da kaže, neka kaže, jer preferiram direktnu komunikaciju, ne indirektnu.
Srdačan pozdravčić i svako dobro vam želim.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhahHAHAHAHAHAHAHAHAHhahAHAHAHAHahHAhahaahHAHhhahahaHAHHHHHHAHAHAHHTi si ista ona osoba koja šalje prevarante od svojih prijatelja da traže bonus od moje malenkosti i koja ih motiviše da me scamaju za 70k bonusa.
Ne smrdi mi po quotesi.
Pusa, bok.
jos se smejem hahahahahahhaTi si ista ona osoba koja šalje prevarante od svojih prijatelja da traže bonus od moje malenkosti i koja ih motiviše da me scamaju za 70k bonusa.
Ne smrdi mi po quotesi.
Pusa, bok.