Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Molim off topic komentari da se kazne
Molim off topic komentari da se kazne
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Gdje pise u biografiji da moze da ubija u green zone bez ikakvog zahtjeva ? I to pripadnike gova koji su dosli predati lice ?Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Itachi Dior | 4970
Organizacija:LSPD Ime: Itachi Dior Pol:Muski Godine: 29 Nacionalnost: Srbin Mjesto rođenja: Srbija Roditelji: Otac Marko Dior Majka Ana Dior Tetovaze: grudi , stomak , ledja , donja ledja , obe ruke , obe noge. Boja očiju: Crvena Boja kose: Crna Prednosti: Rukovanje oružijem, sposobnost vožnje...gta5grand.com
Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Saša Zajcev | 19927
Ime: Saša Zajcev Otac: : Milisav Zajcev Majka: Persida Zajcev Visina i tezina: 177cm / 77kg Vrsta tijela: Normalna Boja ociju: Crna Boja kose: Crna Tetovaze: Ima Državljanstvo: Francusko Osobnost: Spretan,hiper aktivan,pravedan Saša je rođen 16.04.1995. u Sokobanji, Srbija. Kao mali...gta5grand.com
Nikakav IC problem, odgovaraj za svoje greskeIC problem
Trne mi ceo kurac pravo ti kazem gasim vas vecerasNikakav IC problem, odgovaraj za svoje greske
Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Previse ste mi se uzbudili, bez stresa molim lijepo, naucite pravila hahahaSamo se ti smej, veceras će sa placete![]()
Brat usao na server pre mesec dana fazonPrevise ste mi se uzbudili, bez stresa molim lijepo, naucite pravila hahaha
Koliko vam je krivo, toliko mi je drago ;DBrat usao na server pre mesec dana fazon
HAHAHAA BUKVALNOBrat usao na server pre mesec dana fazon
Nemoj da se sekiraš proci ceKoliko vam je krivo, toliko mi je drago ;D
Imas pravila servera gore fino ti sve pise, nemoj se zaliti hahahahaHAHAHAA BUKVALNO