Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Molim off topic komentari da se kazne
Molim off topic komentari da se kazne
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Gdje pise u biografiji da moze da ubija u green zone bez ikakvog zahtjeva ? I to pripadnike gova koji su dosli predati lice ?Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Itachi Dior | 4970
Organizacija:LSPD Ime: Itachi Dior Pol:Muski Godine: 29 Nacionalnost: Srbin Mjesto rođenja: Srbija Roditelji: Otac Marko Dior Majka Ana Dior Tetovaze: grudi , stomak , ledja , donja ledja , obe ruke , obe noge. Boja očiju: Crvena Boja kose: Crna Prednosti: Rukovanje oružijem, sposobnost vožnje...gta5grand.com
Rejected - LSPD | Korumpirana Biografija | Saša Zajcev | 19927
Ime: Saša Zajcev Otac: : Milisav Zajcev Majka: Persida Zajcev Visina i tezina: 177cm / 77kg Vrsta tijela: Normalna Boja ociju: Crna Boja kose: Crna Tetovaze: Ima Državljanstvo: Francusko Osobnost: Spretan,hiper aktivan,pravedan Saša je rođen 16.04.1995. u Sokobanji, Srbija. Kao mali...gta5grand.com
Nikakav IC problem, odgovaraj za svoje greskeIC problem
Trne mi ceo kurac pravo ti kazem gasim vas vecerasNikakav IC problem, odgovaraj za svoje greske
Sve u pov. Ovakve igrace treba udaljiti sa ovog projekta.
Previse ste mi se uzbudili, bez stresa molim lijepo, naucite pravila hahahaSamo se ti smej, veceras će sa placete
Brat usao na server pre mesec dana fazonPrevise ste mi se uzbudili, bez stresa molim lijepo, naucite pravila hahaha
Koliko vam je krivo, toliko mi je drago ;DBrat usao na server pre mesec dana fazon
HAHAHAA BUKVALNOBrat usao na server pre mesec dana fazon
Nemoj da se sekiraš proci ceKoliko vam je krivo, toliko mi je drago ;D
Imas pravila servera gore fino ti sve pise, nemoj se zaliti hahahahaHAHAHAA BUKVALNO