Aj nemoj plakati forum warioruImas pravila servera gore fino ti sve pise, nemoj se zaliti hahahaha
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aj nemoj plakati forum warioruImas pravila servera gore fino ti sve pise, nemoj se zaliti hahahaha
A koje nas to prozivao?Niste vrijedni mog vremena uopste, briga me ko ste i sta ste, vidim koliko ljudi vas proziva, sve mi je jasno.
Neka administracija ovo rijesi. Edukujte se, nikad nije kasno.
Molim off topic da se kazni.
offtopic, vredja nas jer ne znamo nista.Niste vrijedni mog vremena uopste, briga me ko ste i sta ste, vidim koliko ljudi vas proziva, sve mi je jasno.
Neka administracija ovo rijesi. Edukujte se, nikad nije kasno.
Molim off topic da se kazni.
To mu je toAli brat pobio vas 10 hahha
Ne trebaju nam, ocekivali smo pomoc a ne ovu sramotu.Bato svaka čast
A vi iz uss-a kupit ruke
CryTebe treba da bude sramota zato što si pao prvu
krindz, nismo se ni pucali
Hahahha ne ne niste.krindz, nismo se ni pucali
Ma dzaba dobili su i oni i mi disband.Mislim da stvarno nije u redu da kolege iz GOVa kače LSPD. Trebali bismo se medjusobno poštivati i pomagati, a vi radite ovo. Lijep pozdrav zelim svima!
Vi ste dobili jer ste zasluzili, a nigdje ne vidim da smo mi dobiliMa dzaba dobili su i oni i mi disband.
ah da vi ste privremeni sad vas razumemVi ste dobili jer ste zasluzili, a nigdje ne vidim da smo mi dobili
Pokazi sad laznu legitimaciju i pucaj u gz Mi smo privremeni ali bar radimo svoj posao kako treba..ah da vi ste privremeni sad vas razumem