Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43932
Players nickname
Ivan Ace
Suspect ID
42945,27116
Date of violation
Jul 20, 2023
Time of violation
1:10
Proofs
https://youtu.be/8CzHIbJChjg

Azumi

🌖
Player
Ivan je decko koji je za 3 meseca svog igranja olizao supak vecini venoma, a duki mu ocigledno pomaze u tome.
Molim administraciju da lepo pogledaju ovaj snimak, naravno ako im se da gledat ovo sranje od 5 minuta i da donesu ispravnu odluku, ovde nigde nema OOC vredjanja, on se slozio sa svime cime sam ja pricao.
Sporcki pozdrav momci :)

Johnny Athlete

Player
Player
Ivan je decko koji je za 3 meseca svog igranja olizao supak vecini venoma, a duki mu ocigledno pomaze u tome.
Molim administraciju da lepo pogledaju ovaj snimak, naravno ako im se da gledat ovo sranje od 5 minuta i da donesu ispravnu odluku, ovde nigde nema OOC vredjanja, on se slozio sa svime cime sam ja pricao.
ajde ti toxic lideru ne seri tu,kaj ti radis be pustio muda preko tastature jebem ti pogacu a posebno onom KOnteu kontejneru vam jebem da vam jebem

Azumi

🌖
Player
ajde ti toxic lideru ne seri tu,kaj ti radis be pustio muda preko tastature jebem ti pogacu a posebno onom KOnteu kontejneru vam jebem da vam jebem
Da me uhvatis za kurac i da mases jebem te u usta debela magarcino jedna

Miracle

Player
Player
Igram 3 mjeseca igram na twinku bravo.Dugo je 5min jel id 42945 voli bas vrijedati.Duki mi nije nista reko ja sam dobrovoljno ovo kacio zato sto mislim da ovo nije u redu sta radite.Hvala na razumjevalnju.

Johnny Athlete

Player
Player
hvali se kucom koja nije njegova HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA smesan si

Miracle

Player
Player
Mislim da ovakvi ljudi ne bih trebali biti na ovome serveru samo kvare sliku Granda.Jos jedno Hvala i Pozz.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom