By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde ti toxic lideru ne seri tu,kaj ti radis be pustio muda preko tastature jebem ti pogacu a posebno onom KOnteu kontejneru vam jebem da vam jebemIvan je decko koji je za 3 meseca svog igranja olizao supak vecini venoma, a duki mu ocigledno pomaze u tome.
Molim administraciju da lepo pogledaju ovaj snimak, naravno ako im se da gledat ovo sranje od 5 minuta i da donesu ispravnu odluku, ovde nigde nema OOC vredjanja, on se slozio sa svime cime sam ja pricao.
Sporcki pozdrav momci
Da me uhvatis za kurac i da mases jebem te u usta debela magarcino jednaajde ti toxic lideru ne seri tu,kaj ti radis be pustio muda preko tastature jebem ti pogacu a posebno onom KOnteu kontejneru vam jebem da vam jebem
Igram 3 mjeseca igram na twinku bravo.Dugo je 5min jel id 42945 voli bas vrijedati.Duki mi nije nista reko ja sam dobrovoljno ovo kacio zato sto mislim da ovo nije u redu sta radite.Hvala na razumjevalnju.Ivan je decko koji je za 3 meseca svog igranja olizao supak vecini venoma, a duki mu ocigledno pomaze u tome.
Molim administraciju da lepo pogledaju ovaj snimak, naravno ako im se da gledat ovo sranje od 5 minuta i da donesu ispravnu odluku, ovde nigde nema OOC vredjanja, on se slozio sa svime cime sam ja pricao.
Sporcki pozdrav momci
Eto i sami vidite kako su oni toxicni kao ljudi i familija.Da me uhvatis za kurac i da mases jebem te u usta debela magarcino jedna
sta ti bre ahahahaahahahahhahahahhah PREBIJEM TE JEDNOM RUKOM jedes mi sarmu od kozice mog penisa MAJMUNE MALIIIIIIIIIIIDa me uhvatis za kurac i da mases jebem te u usta debela magarcino jedna
267Eto i sami vidite kako su oni toxicni kao ljudi i familija.
hvali se kucom koja nije njegova HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA smesan si
Pa koji kurac igras?Mislim da ovakvi ljudi ne bih trebali biti na ovome serveru samo kvare sliku Granda.Jos jedno Hvala i Pozz.
Auuu decko haahahahaahahah jesil ti normalan ? HAHAHAHAHAHAAHyo yo aj Azumi nesto nam odrepuj dok nekazes nesto GAY
aj ja cu prvi, YO YO AZUMI VOLI BELOG JUGA ZATO SVIMA VOLI DA GUTA AJ SAD TIAuuu decko haahahahaahahah jesil ti normalan ? HAHAHAHAHAHAAH
Okupaj se smrdljivkoaj ja cu prvi, YO YO AZUMI VOLI BELOG JUGA ZATO SVIMA VOLI DA GUTA AJ SAD TI
druze tebe sam resio pa si dosao i ovde da places
YO YO SADA SI ME SPUSTIO AL MALO SUTRA KADA DODJEM IMA DA GA DUVAS PREKO PUTA YO YOOkupaj se smrdljivko