Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39765
Players nickname
Vuk Shuxna
Suspect ID
39290
Date of violation
Jul 20, 2023
Time of violation
3:18
Proofs
https://youtu.be/MBrqlEliGks

Vuk21

Player
Player
Sve se vidi u pov ubija me bez razloga a pre toga( nažalost nemam pov) ubijali su i druge. Molim administraciju da kazni ovo u što pre ruku. Hvala.

Luka Reyli

Player
Player
e ovako brate.ja sam s etebi izvinuo nakon toga i rekao svom kolegi da te podigne zato sto su me na bleku 3 lika psovali sve zivo i majku i sve pa sam zato bio iznerviran a na protiv toga ja sam pre mesec dana ostao bez oba roditelja pa ti sam zakljuci sto sam bio iznerviran kada su me psovali!HVALA NA PAZNJI.

Luka Reyli

Player
Player
Vi ako hoce te da me kaznite slobodno!HVALA.
Imam dosto video zapisa gde me ljudi psuju ali nisam takav da kacim.

Luka Reyli

Player
Player
Luka sorry ali jbg dosta mi je maltretiranja i kvaranke rp koji je super
eto hteo bih samo da te zamolim ako ti nije problem da povuces zalbu posto imam vec 2 warna.Ako me razumes nece se ponoviti!!!

Luka Reyli

Player
Player
Razumem i ja tebe Vuce ali eto to je moja molba i ako bi je ispunio mnogo bi mi znacilo.HVALA U NAPRED!

Luka Reyli

Player
Player
Vuce samo jedno pitanje da li ces ad ostavis zalbu ili ces je povuci!HVALA!

Simon Corey

Player
Player
VIDIM BRATE ALI VEROVATNO SVI VI OVDE IMATE PO JEDNOG RODITELJA!!
Žao mi je zbog tvog gubitka. Ne opravdava ništa da bilo ko, imao roditelja ili ne psuje žive i mrtve, potomstvo i ostalo. Da me pogrešno ne shvatiš, nisi ti psovao, nego govorim u globalu. Kad nauče ljudi da je porodica svetinja i da se u nju ne dira, društvo, a i svijet će biti ljepše mjesto. I kad shvatimo da je ovo igrica, možda bude bolje. Nekog bi bolio đon za psovanje, mene ne boli, ne diram u RL nikoga, ali imam načine koje rješavam kroz igru i to je to. I ne nerviraj se, zapamtiš ko te je psovao i rješavaš na drugi način.

Luka Reyli

Player
Player
Znam brate ali ti si verovatno odrastao i imas dovoljno godina da zaradis a sta ja da radim sa 13 godina ne mogu ni da zaradim nit nista!
A sada jos malo krece i skola!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom