By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!eto hteo bih samo da te zamolim ako ti nije problem da povuces zalbu posto imam vec 2 warna.Ako me razumes nece se ponoviti!!!Luka sorry ali jbg dosta mi je maltretiranja i kvaranke rp koji je super
Ali ne znam kakoPovući u ali bez kako
Nadam se da ti je sada jasnije zašto dolazimo već 20 dana kod vas. Vidiš sada kakav je osjećaj kad ti neko psuje porodicu?A JEBIGA BRATE I TI BI PREKRSIO DA TI NEKO DODJE I PSUJE SVE MRTVO!
Žao mi je zbog tvog gubitka. Ne opravdava ništa da bilo ko, imao roditelja ili ne psuje žive i mrtve, potomstvo i ostalo. Da me pogrešno ne shvatiš, nisi ti psovao, nego govorim u globalu. Kad nauče ljudi da je porodica svetinja i da se u nju ne dira, društvo, a i svijet će biti ljepše mjesto. I kad shvatimo da je ovo igrica, možda bude bolje. Nekog bi bolio đon za psovanje, mene ne boli, ne diram u RL nikoga, ali imam načine koje rješavam kroz igru i to je to. I ne nerviraj se, zapamtiš ko te je psovao i rješavaš na drugi način.VIDIM BRATE ALI VEROVATNO SVI VI OVDE IMATE PO JEDNOG RODITELJA!!