Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP, Loš PD, PG | 26129, 29265

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Suspect ID
26129, 29265
Date of violation
Jul 21, 2023
Time of violation
00:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xt5pz8aruOo

Simon Corey

Player
Player
posljednji zahtjev od mene je da postaviš duži pov. tjt caoos bar otkad te vode u celiju
Pova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi u samicu tek što me uhapsite, rekao je ne smije.

Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?

Diego_Obilic

Player
Player
Pova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi tek što me uhapsite, rekao je ne smije. Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?
ako ne smije kako je to pg los pd i fail rp????? valjda jedno pravilo

Sake Bukvaa

Player
Player
Pova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi u samicu tek što me uhapsite, rekao je ne smije.

Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?
Alo drug jesi li ti normalan kako bez raloga hapsenje pucao si na policiju,pa postavi onda citav pov da se vidi sta si radio

Simon Corey

Player
Player
Ne znam sta Vama tu nije u redu, kada lice ne saradjuje drugi ga mora drzati jer drugacije se ne moze uraditi. Svi se vi zalite 'nisam uradio ovo, nisam uradio ono', uvek drzavne sluzbe ispadaju krive. Ima Vas pravo i 20 minuta hapsiti, a ne 10.
Nema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.

Hrazze

G.O.A.T
Player

admin je specao od kad si ti pov poceo da snimas
zasto ih onda on nije kaznio???

Hrazze

G.O.A.T
Player
Nema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.
Sta ako ja tebi to u RL uradim?
Kome ces se zaliti?
Uhapsim te i odvedem u samnicu jer nisi slusao naredjenja

Diego_Obilic

Player
Player
momak znaš da uz neku kaznu postoji ovo dobro pogledaj
anmeNQW.png

Simon Corey

Player
Player
ima li ista da znas, brukas se samo
uživaj.
admin je specao od kad si ti pov poceo da snimas
zasto ih onda on nije kaznio???
Admin ne speca duže od minut do dva, a zvao sam ga na pola, nije mi isti admin došao. Bespotreban spam, nek admini odluče ko je šta prekršio jer da niste, ne bi spamali svi redom ko ludi. Jer da ne mislite da nije ništa prekršeno, ne bi se pravdali i branili u 10 komentara.

Adin Basivity

Player
Player
uživaj.

Admin ne speca duže od minut do dva, a zvao sam ga na pola, nije mi isti admin došao. Bespotreban spam, nek admini odluče ko je šta prekršio jer da niste, ne bi spamali svi redom ko ludi. Jer da ne mislite da nije ništa prekršeno, ne bi se pravdali i branili u 10 komentara.
Simon_Corey slijedeci put pazi sta radis, prvo postavi cijeli POV, drugo kolega je slucajno meni skinuo masku umjesto debi, sto se desaje jednom u 100 godina, trece ja sam te pretresao i pisao kaznu dok te je kolega drzao, niko te nije s prijeda pretresao, cetvrto ti radis PG i MG, jer si pisao u chat dok si zavezan, preporucio bih ti da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, ne mi. uzivaj :)

Simon Corey

Player
Player
Milane Ilicu (Simon_Corey) slijedeci put pazi sta radis, prvo postavi cijeli POV, drugo kolega je slucajno meni skinuo masku umjesto debi, sto se desaje jednom u 100 godina, trece ja sam te pretresao i pisao kaznu dok te je kolega drzao, niko te nije s prijeda pretresao, cetvrto ti radis PG i MG, jer si pisao u chat dok si zavezan, preporucio bih ti da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, ne mi. uzivaj :)
Preporučio bih ti da skloniš moje RL ime i prezime da usput ne dobiješ ban. Pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom