To sto je familija ooc nije bitno jer mjesas IC sa OOC chatomImam moći
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To sto je familija ooc nije bitno jer mjesas IC sa OOC chatomImam moći
Pova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi u samicu tek što me uhapsite, rekao je ne smije.posljednji zahtjev od mene je da postaviš duži pov. tjt caoos bar otkad te vode u celiju
Ja govorim da nisam uradio PG, MG jesam.To sto je familija ooc nije bitno jer mjesas IC sa OOC chatom
ako ne smije kako je to pg los pd i fail rp????? valjda jedno praviloPova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi tek što me uhapsite, rekao je ne smije. Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?
Alo drug jesi li ti normalan kako bez raloga hapsenje pucao si na policiju,pa postavi onda citav pov da se vidi sta si radioPova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi u samicu tek što me uhapsite, rekao je ne smije.
Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?
MG radis, ako znas sta jeImam moći
uradio si ti oboje burazeruJa govorim da nisam uradio PG, MG jesam.
Nema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.Ne znam sta Vama tu nije u redu, kada lice ne saradjuje drugi ga mora drzati jer drugacije se ne moze uraditi. Svi se vi zalite 'nisam uradio ovo, nisam uradio ono', uvek drzavne sluzbe ispadaju krive. Ima Vas pravo i 20 minuta hapsiti, a ne 10.
admin je specao od kad si ti pov poceo da snimasPova ima 7 minuta. Nemaš ti šta postavljati zahtjeve. Admin koji je sišao, pitao sam je l me smijete bez navodjenja razloga i bez razloga voditi u samicu tek što me uhapsite, rekao je ne smije.
Adine dragi ala se brukaš. Samica važi tek kad me uhapsite i ako tada prekršim nešto IC možete me voditi. Kakvog dodira ima samica sa hapšenjem?
PG je na dijelu gdje preko mene skida masku kolegi.ako ne smije kako je to pg los pd i fail rp????? valjda jedno pravilo
ima li ista da znas, brukas se samoNema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.
Sta ako ja tebi to u RL uradim?Nema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.
momak znaš da uz neku kaznu postoji ovo dobro pogledajNema te pravo staviti u samicu ako nisi prekršio nakon hapšenja ništa. Samica važi za prekršaje nakon hapšenja, ne prije.
uživaj.ima li ista da znas, brukas se samo
Admin ne speca duže od minut do dva, a zvao sam ga na pola, nije mi isti admin došao. Bespotreban spam, nek admini odluče ko je šta prekršio jer da niste, ne bi spamali svi redom ko ludi. Jer da ne mislite da nije ništa prekršeno, ne bi se pravdali i branili u 10 komentara.admin je specao od kad si ti pov poceo da snimas
zasto ih onda on nije kaznio???
To se odnosi aman dok si u zatvoru.momak znaš da uz neku kaznu postoji ovo dobro pogledaj
sta je tebi otiso si s razlogom ne moras mi plakat mislim fino razgovarat melješ govna bacaš šupljuTo se odnosi aman dok si u zatvoru.
Simon_Corey slijedeci put pazi sta radis, prvo postavi cijeli POV, drugo kolega je slucajno meni skinuo masku umjesto debi, sto se desaje jednom u 100 godina, trece ja sam te pretresao i pisao kaznu dok te je kolega drzao, niko te nije s prijeda pretresao, cetvrto ti radis PG i MG, jer si pisao u chat dok si zavezan, preporucio bih ti da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, ne mi. uzivajuživaj.
Admin ne speca duže od minut do dva, a zvao sam ga na pola, nije mi isti admin došao. Bespotreban spam, nek admini odluče ko je šta prekršio jer da niste, ne bi spamali svi redom ko ludi. Jer da ne mislite da nije ništa prekršeno, ne bi se pravdali i branili u 10 komentara.
Preporučio bih ti da skloniš moje RL ime i prezime da usput ne dobiješ ban. Pozdrav.Milane Ilicu (Simon_Corey) slijedeci put pazi sta radis, prvo postavi cijeli POV, drugo kolega je slucajno meni skinuo masku umjesto debi, sto se desaje jednom u 100 godina, trece ja sam te pretresao i pisao kaznu dok te je kolega drzao, niko te nije s prijeda pretresao, cetvrto ti radis PG i MG, jer si pisao u chat dok si zavezan, preporucio bih ti da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, ne mi. uzivaj
Ban moze dobiti samo na forumu. zzPreporučio bih ti da skloniš moje RL ime i prezime da usput ne dobiješ ban. Pozdrav.