tako mu se mama zove nemoj ga vrijedatiPreporučio bih ti da skloniš moje RL ime i prezime da usput ne dobiješ ban. Pozdrav.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tako mu se mama zove nemoj ga vrijedatiPreporučio bih ti da skloniš moje RL ime i prezime da usput ne dobiješ ban. Pozdrav.
Ne, Doxing u ovom slučaju važi za sve.Ban moze dobiti samo na forumu. zz
sta je doxing, jel to kada neko nesto javno objavi ili kada neko ukrade informacijuNe, Doxing u ovom slučaju važi za sve.
Kralju ti zoves doxing to sto na tvom YT kanalu gdje si objavio POV imaju videi gdje snimas VIBER Trikove i sam si otkrio svoje ime i prezimeNe, Doxing u ovom slučaju važi za sve.
To je upravo Doxing. Krađa tuđih informacija i objavljivanje javno bez moje dozvole.Kralju ti zoves doxing to sto na tvom YT kanalu gdje si objavio POV imaju videi gdje snimas VIBER Trikove i sam si otkrio svoje ime i prezime
Krađa informacija/slika bez dozvole i iskorištavanje istih.sta je doxing, jel to kada neko nesto javno objavi ili kada neko ukrade informaciju
to nije kradza, sam si objavio na yt, sto znaci da si svima na yt dao dozvolu da vide i koriste tvoje informacijeTo je upravo Doxing. Krađa tuđih informacija i objavljivanje javno bez moje dozvole.
ti si to objavio i odmah dao dozvolu svima jer je JAVNO na YT objavljenoTo je upravo Doxing. Krađa tuđih informacija i objavljivanje javno bez moje dozvole.
znao sam ali Adin je u pripravnosti to iskoristiti baš zato što je objavljeno gdje si ti klikno ono terms of sevice i reko saglasan sam šta god budeKrađa informacija/slika bez dozvole i iskorištavanje istih.
da te usrecim malo, nismo samo to vidjeliKrađa informacija/slika bez dozvole i iskorištavanje istih.
Važi, zajebao si se dečko opasno sa ovim posljednjim, ja ti kažem.da te usrecim malo, nismo samo to vidjeli
Nevezano da li je javno ili ne, nema dodira sa Grandom.ti si to objavio i odmah dao dozvolu svima jer je JAVNO na YT objavljeno
upravu si, ali ovo je forumNevezano da li je javno ili ne, nema dodira sa Grandom.
kakvog dodira s grandom jesil realan ti?Nevezano da li je javno ili ne, nema dodira sa Grandom.
sad mi i prijetis???Važi, zajebao si se dečko opasno sa ovim posljednjim, ja ti kažem.
Je li ti shvataš uopšte šta pričaš? Kakve veze čovječe ima prihvatanje termsa na yt što lik uzme informacije sa yt i stavi ih ovdje. Neću ga tužiti youtube nego je to prekršeno pravilo u igri.kakvog dodira s grandom jesil realan ti?
bukvalno prihvatio si terms of sevice prije nego sto si javno objavio yt video, ako znas sta je
Ne, znam vrlo dobro šta se nalazi u videu (majka i slika majke, a u to se ne dira).sad mi i prijetis???
kako je prekrsio pravilo u igri?Je li ti shvataš uopšte šta pričaš? Kakve veze čovječe ima prihvatanje termsa na yt što lik uzme informacije sa yt i stavi ih ovdje. Neću ga tužiti youtube nego je to prekršeno pravilo u igri.
Ne, znam vrlo dobro šta se nalazi u videu (majka i slika majke, a u to se ne dira).
kako je prekrseno pravilo u igri? objasni mi? samo sam rekao tvoje ime i prezime i to je to? opet jos jednom te savjetujem kao prijatelju da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, pozdravJe li ti shvataš uopšte šta pričaš? Kakve veze čovječe ima prihvatanje termsa na yt što lik uzme informacije sa yt i stavi ih ovdje. Neću ga tužiti youtube nego je to prekršeno pravilo u igri.
Ne, znam vrlo dobro šta se nalazi u videu (majka i slika majke, a u to se ne dira).
da te pitam jel ti oces nabit warn org posto krsila su 2 od 3 lica tako da ne moze biti warn samo ic kazna za 26129 i 29265Nevezano da li je javno ili ne, nema dodira sa Grandom.
Neću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.kako je prekrseno pravilo u igri? objasni mi? samo sam rekao tvoje ime i prezime i to je to? opet jos jednom te savjetujem kao prijatelju da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, pozdrav