Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP, Loš PD, PG | 26129, 29265

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Suspect ID
26129, 29265
Date of violation
Jul 21, 2023
Time of violation
00:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xt5pz8aruOo

Simon Corey

Player
Player
Kralju ti zoves doxing to sto na tvom YT kanalu gdje si objavio POV imaju videi gdje snimas VIBER Trikove i sam si otkrio svoje ime i prezime
To je upravo Doxing. Krađa tuđih informacija i objavljivanje javno bez moje dozvole.

Simon Corey

Player
Player
kakvog dodira s grandom jesil realan ti?
bukvalno prihvatio si terms of sevice prije nego sto si javno objavio yt video, ako znas sta je
Je li ti shvataš uopšte šta pričaš? Kakve veze čovječe ima prihvatanje termsa na yt što lik uzme informacije sa yt i stavi ih ovdje. Neću ga tužiti youtube nego je to prekršeno pravilo u igri.
sad mi i prijetis???
Ne, znam vrlo dobro šta se nalazi u videu (majka i slika majke, a u to se ne dira).

Hrazze

G.O.A.T
Player
Je li ti shvataš uopšte šta pričaš? Kakve veze čovječe ima prihvatanje termsa na yt što lik uzme informacije sa yt i stavi ih ovdje. Neću ga tužiti youtube nego je to prekršeno pravilo u igri.

Ne, znam vrlo dobro šta se nalazi u videu (majka i slika majke, a u to se ne dira).
kako je prekrsio pravilo u igri?
ovo ti je forum nije igrica kraljino

Adin Basivity

Player
Player

kako je prekrseno pravilo u igri? objasni mi? samo sam rekao tvoje ime i prezime i to je to? opet jos jednom te savjetujem kao prijatelju da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, pozdrav

Simon Corey

Player
Player
kako je prekrseno pravilo u igri? objasni mi? samo sam rekao tvoje ime i prezime i to je to? opet jos jednom te savjetujem kao prijatelju da povuces zalbu, jer ces samo ti dobiti kaznu, pozdrav
Neću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom