Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3294
Players nickname
Umur_Axel
Administrators nickname
Oghi_Flann
Date
Jul 22, 2023
Time
16:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XwwOkhnpimw

Umur Rosenberg

Player
Player
Kendi evimin karşısındaki aile eviyle sürekli garaj çıkışıma araçlarını koydukları için tartışıyorduk. Daha sonra yol üzerinde ortak kullanım alanı olan yere gitmem için beni uyardılar. Evlerimiz onlarla karşılıklı ve beni ikaz ettiklerinde ben onların evinde değilim, ikaz ettikten sonra yol burası benim evim burası diyorum ve ikaz veren kişi beş, dört diyerek Hüküm vermeyi bırakıyor, biri arkadaşlarına kavgayı bitirmek için araçları kenara çekmelerini söylüyor. Bu arada rp yok ya da bitiyor, Aralık rolünden kaçmıyorum.
They can't give me a warning because I'm on the road in front of my house, even if the warning is valid I don't avoid the role. There is no one chasing or shooting me. The role ends so I draw f

Daha önce bir aileye evinin damındaki panelleri çalmak için gittiğimizde, evin önündeki yolda bize yolun halka açık olduğu ve uyardığımız için uyaramayacağımız söylendi, şimdi ise kendi evimin önünde geçerli bir sebep olmadığı halde yolda uyarı verildi ve ceza yedim.

Daha önce yolda uyarı vermeyeceğimizin söylendiği form : Approved - RDM | Ekip Family

Floki Vilgeroarson

Stranger
Deputy Chief Administrator
Status
Not open for further replies.
Top Bottom