sve u povu nitko nije brojao niti dao uslov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Placi za 150k jebem te u usta tvojasve u povu nitko nije brojao niti dao uslov
Radis fear rp i citav fam mgsve u povu nitko nije brojao niti dao uslov
a pametnjakovic gdje si ti vidio MGRadis fear rp i citav fam mg
brojao si jednom liku a meni si se popeo bez brojanja i uslova.
jedino si ako si gluv jel cujes da ti je odbrojao i ti govoris da nije brojio i jos na bubici pricas i pucas nisi ni izbrojio do krajaEvo moj POV gdje je odbrojano tako da ne vidim gdje je prekrsaj
nije on rekao da taj tvoj nije brojao, a drugo raid je ooc i sme da se prica na dcjedino si ako si gluv jel czjes da ti je odbrojao i ti govoris da nije brojio i jos na bubici pricas
Discorda pametnjakovic gdje si ti vidio MG
sme da se prica na dcDiscord
ne sme to je mg nauci pravilasme da se prica na dc
a gdje si ti cuo diskord zivota tiDiscord
ooc event, bato znam svako pravilo napamet, verovatno ne znas sta znaci oocne sme to je mg nauci pravila
pogresan threadpov igraca ako moze da posalje
peca ja se nadam da imas dobar vid i da si dovoljno pametan da mozes vidjeti da nije raid nego smo dosli krasti panelenije on rekao da taj tvoj nije brojao, a drugo raid je ooc i sme da se prica na dc
lijepi moj u mene se na povu lijepo lijevo u cosku gornjem vidi da sam mutiran tako da nikakav MG nije. ziviooDiscord