Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15064
Players nickname
Fatom Smeker
Suspect ID
28019, 29894, 14193
Date of violation
Jul 25, 2023
Time of violation
16:46
Proofs
https://imgur.com/a/U444hie

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ceka se odgovor od lidera familije
Ima rok 20 sati​

Proksn

Player
Player
Vi mene pitali da vratim ja se malo nasalio i kreno pitam koliko cega trebm da vratim posto imam i svojih nekih pa ovaj neki vas doso sad ces bit kaznjen tako nesto nisam ga razumio i samo sam dobio fam black listu a u medju vremenu mi je policija obila auto i uzela to dali ja mogu da platim i koliko za ono što sam uzo

Proksn

Player
Player
I da se nadovezem da kad sam dolazio do fam kuce da vratim tjerali ste me puskama i par puta ste pucali bez da ste brojali 5 sec

MihailoEscobar

Player
Player
Vi mene pitali da vratim ja se malo nasalio i kreno pitam koliko cega trebm da vratim posto imam i svojih nekih pa ovaj neki vas doso sad ces bit kaznjen tako nesto nisam ga razumio i samo sam dobio fam black listu a u medju vremenu mi je policija obila auto i uzela to dali ja mogu da platim i koliko za ono što sam uzo
Prvo, nisi hteo da vratiš, ignorisao si me za svaku paru i dao sam ti BL. Te tvoje priče šala ovo ono me ne zanimaju. Ako sam ti ozbiljno tražio da vratiš onda ćeš da vratiš

Proksn

Player
Player
Ja sam se salio i govorio o cemu ti pricas neznam ja sta je to i krecem pitat kolko sam duzan i ti samo kazes nesto nisam te razumio i samo ai otiso

Proksn

Player
Player
Prvo, nisi htio da vratiš, ignorisao si me za svaku paru i dao sam ti BL. Te tvoje priče šala ovo ono me ne zanimaju. Ako sam ti ozbiljno tražio da vratiš onda ćeš da vratiš
Vatit cu samo mi reci kolicinu kolko cega jer je rezolucija lika ko da je slikano tosterom vracam sutra navece jer nez ocu moc igram preko dana

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 14193 dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.22
ID 28019 dobit ce kaznu za Generalno pravilo 6.22
Zabranjena je prodaja kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje uplata novca na sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila spada pod pravilo prevare 1.3​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom