Sve na slici, nije nista vraceno nazad.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo, nisi hteo da vratiš, ignorisao si me za svaku paru i dao sam ti BL. Te tvoje priče šala ovo ono me ne zanimaju. Ako sam ti ozbiljno tražio da vratiš onda ćeš da vratišVi mene pitali da vratim ja se malo nasalio i kreno pitam koliko cega trebm da vratim posto imam i svojih nekih pa ovaj neki vas doso sad ces bit kaznjen tako nesto nisam ga razumio i samo sam dobio fam black listu a u medju vremenu mi je policija obila auto i uzela to dali ja mogu da platim i koliko za ono što sam uzo
Vatit cu samo mi reci kolicinu kolko cega jer je rezolucija lika ko da je slikano tosterom vracam sutra navece jer nez ocu moc igram preko danaPrvo, nisi htio da vratiš, ignorisao si me za svaku paru i dao sam ti BL. Te tvoje priče šala ovo ono me ne zanimaju. Ako sam ti ozbiljno tražio da vratiš onda ćeš da vratiš
Ocu imam sve spremno samk cekam cocekaNe dirajte mi proksana od je dobar čovjek vratiće on to
Vratio si.Abrahame da znas ja sam vratio sta sam trebo davo sam lideru
Da kazem za medex-a on je trenutacno u drugoj drzavi tako da znateProksn je vratio sve ali ostali nisu
Da kazem za medex-a on je trenutno u drugoj drzavi tako da znate. Usput covjek je otiso da se odmoribsa obitelji