Pa sigurno nije sa Bug abuse osiguranje ko ti HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHEne zanima samo kako si stekao toliko bogatstvo a nista ne radis. Nema pravde
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa sigurno nije sa Bug abuse osiguranje ko ti HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHEne zanima samo kako si stekao toliko bogatstvo a nista ne radis. Nema pravde
Baba GrgečSkemuje ljude. Place da mu prodaju jefti o Heli pa preprodaje. Kako si ti smradu stekao 750 mil za car Shering. Smradino raspala.
daj Grgec cuti..Karma. Zlo se vraca, zlim ljudima, kad tad.
Pa čovjek je uspeo.Propali pevac koji zavija na Grandu prosi pare da bi kupio car Sharing i onda se hvali kako je on neko i nesto. Jer ima u igrici. Car Sharing najveci uspeh u Evionovom zivotu. Bravo gluperdo.
Tvoji prijatelji ti davali po 20 dolara a ti govori, Ivan Royal 2 mil, da bi na ukao ljude ko ce da se takmiči da ti da vise baksisa. Smesan si i mnogo mali.
Grgec idi pecaj u rl grgece kad si dobila banSuper isprosite jos para. Da kupite jos nesto.
Da. Kupimo osiguranje jel? HahahahahaSuper isprosite jos para. Da kupite jos nesto.
eh ja bas volim sto su tebeNek banuj onda pola servera, ko sto su mene.
Barem da su samo tebe posto si najveći GrgecNek banuj onda pola servera, ko sto su mene.