Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24744
Players nickname
Ajdin White
Suspect ID
7575,12347
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

Valentino Haze

Player
Player
Prodao sam kola gradu nema veze taj auto mi je znacio ne zbog osiguranja nego zbog toga sto mi je bila zelja da ga imam svaka ti cast za ovu tugu ces ti platiti pazi sta ti kazem sresceno se kad tad smrdljivno mali usrani dabogda ti sve nagore islo u zivotu goreces u paklu ali polako Karma je to veruj mi vratice ti se na gori nacin Usrani smrade prljavi mali kidu ljubomorni !!!🖕

Lucy Avenger

Player
Player
Propali pevac koji zavija na Grandu prosi pare da bi kupio car Sharing i onda se hvali kako je on neko i nesto. Jer ima u igrici. Car Sharing najveci uspeh u Evionovom zivotu. Bravo gluperdo.

Lucy Avenger

Player
Player
Tvoji prijatelji ti davali po 20 dolara a ti govori, Ivan Royal 2 mil, da bi na ukao ljude ko ce da se takmiči da ti da vise baksisa. Smesan si i mnogo mali.

Jean One

Player
Player
Propali pevac koji zavija na Grandu prosi pare da bi kupio car Sharing i onda se hvali kako je on neko i nesto. Jer ima u igrici. Car Sharing najveci uspeh u Evionovom zivotu. Bravo gluperdo.
Pa čovjek je uspeo.
Najviše od svih vas prosjaka.
Čovjek kad pjeva cjeli grand se tresi!
A pogotovo tvoji grgeci u vodi😂

Bolje je prositi nego Bug korištavati i ići preko pravila servera 😂😂😂😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom