Znam zato sto vam ja ne cutim. Smradovi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!si ti ikad bacila smece ili djecu tjerasZnam zato sto vam ja ne cutim. Smradovi.
baram mi imamo mali odmor od igre a ti 24/7 igrasDzaba ti sve Jean One kad si nepismen.
sto si ti rekla meni nisi djecu odvela doktoruZasto spominje decu smradu.
Vidi ovu budalu haahahahProdao sam kola gradu nema veze taj auto mi je znacio ne zbog osiguranja nego zbog toga sto mi je bila zelja da ga imam svaka ti cast za ovu tugu ces ti platiti pazi sta ti kazem sresceno se kad tad smrdljivno mali usrani dabogda ti sve nagore islo u zivotu goreces u paklu ali polako Karma je to veruj mi vratice ti se na gori nacin Usrani smrade prljavi mali kidu ljubomorni !!!
a ti prozivas citav serverProzivate zensko jer niste ljudi sram vas bilo
Polako bog gleda kukacete kad se najmanje nadate ! Samo polako al ipak treba da rastete mala ste deca jbg trebace vam dosta mlekca da porastete jer ste kidovi raspali koji gledaju tudja zivota i ljubomorni necu dobiti ban dusmani crknite umrite !!
Kaze mi kid 010 god izvini lice nisam te prepoznao al prejadan si jbg trebali su bolje da te vaspitaju !Vidi ovu budalu haahahah
npc liderGledaj svoj zivot. Kao sto ti rekoh i ne daj si pravo da komentarises tudji.
Grgec ajd sad idi kuhaj dobila si ban i čutiGledaj svoj zivot. Kao sto ti rekoh i ne daj si pravo da komentarises tudji.
Coby znamo da je tvoj discord nema stamparske greske od kad je napravljen ne smaraj vise svgtSmrdion Smrdljivi misli da je pametniji od svih nas i da može lagano da nam namjesti ban, još glumi admina po forumu, lagani impersonating
imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.imgur.io
Smrdo mali još hljeba moraš jesti da bi ti se razvio taj mali mozgić, koji je ljubomoran na sve, toliko godina, a ničega u glavi nemaš.
Još hoćeš da zaradiš na mom banu?
Razotkriven si smrdo smrdljivi, i to odavno.
Pa sad idi pjevaj, prosi, kako si i navikao, mada ko god vidi ove poruke i namještaljke, neće ti dat ni 1$ sadake.
Smrdi i dalje, neka svi znaju kakav si Smrad.
Samo je pitanje vremena kad ću dobit ban, jel tako? Haha, smiješan si.
Ovo je forum deckoDruze kako ti znas da je to moj auto ? Kako ti znas da je moj id 7575 ? Inace decko ne gubi se radis Magnezijum do jaja inace ako je bila zabrana davati osiguranje. Sto su onda dali ? Zasto smo mi krivi za to? Mi tebi nismo nista uradili da bi ti se sad nama svetio sram te bre i stid bilo kako mozes! Budaletino mala strasan si lik to radu samo ljubomorne duse i nismo mi samo to stavili mi nismo ni znali za to. Covek je dosao dao ja sam tek posle provalio za to zato se ne gubi ima jos ljudi koji su stavili na nekoliko meseci SRAM TE BRE BILO Sramoto treba da se stidis idiote
Ma to je debilana brate nece nista postici time vidis da nema zivot zao mi gaZamisli nemas toliko sta da radis u zivotu pa kacis za osiguranje hahahah
Cek kako si uspeo dobit 2.5k danaDruze kako ti znas da je to moj auto ? Kako ti znas da je moj id 7575 ? Inace decko ne gubi se radis Magnezijum do jaja inace ako je bila zabrana davati osiguranje. Sto su onda dali ? Zasto smo mi krivi za to? Mi tebi nismo nista uradili da bi ti se sad nama svetio sram te bre i stid bilo kako mozes! Budaletino mala strasan si lik to radu samo ljubomorne duse i nismo mi samo to stavili mi nismo ni znali za to. Covek je dosao dao ja sam tek posle provalio za to zato se ne gubi ima jos ljudi koji su stavili na nekoliko meseci SRAM TE BRE BILO Sramoto treba da se stidis idiote
Brate Tino je najjaci lik kojeg sam do sad upoznao.Brate ti stvarno neznaš ni jedno pravilo
Jesi budala i to maximalna reterdirana.
Pa svi znaju da 7575 najveći toxic igrač na serveru.
A što se pravis tako nevin?
Ako ti neko nudi da jedes govna. Jer bi isto jeo?
Kakvo je to opravdanje oni su nam nudili
Jer si stvarno tako blesav ili se pravis?
Čim si osjetio da je bug odma si stavio 2.5k dana osiguranje
A sad se pravis nevin nisi kriv nisi znao ništa hahaha