Buse kroz zid sa h peek a sto je BA a bez h peek se ne moze busit. Pa nek admin donese ispravnu odluku.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije iskoristavanje BUG-ova, lijepo je Deputy Chief ovog servera rekao da je to do igrice tj GTA5 i da se smije koristit. Nebuloze objavljujete iako je desetke puta objavljivano za razna druga mjesta i uvijek odbijeno iz istog razlogaKao sto se vidi ID 9464 i 24227 korsite h ili q peek kako bi nas mogli pucati kroz kontenjer sto je iskoristavanje bagova kako bi nas mogli ubit.
Presudit ce admin posto nije busenje normalno nego preko h peekNije iskoristavanje BUG-ova, lijepo je Deputy Chief ovog servera rekao da je to do igrice tj GTA5 i da se smije koristit. Nebuloze objavljujete iako je desetke puta objvaljivano za razna druga mjesta i uvijek odbijeno iz istog razloga
POV ces dobit kad administracija zatrazi, al nece zatrazit jer nije BA jer je vec obrazlozeno sa Deputy Chief-om tkd ono a i ako zatrazi svejednookej postavi pov da vidim da ste mogli busit puno prije bi vi nas ubili ovako ste H peekali i prolazili kroz zid sa puskama
21 can you do some for meee,can you hit a lil rich flex for meokej postavi pov da vidim da ste mogli busit puno prije bi vi nas ubili ovako ste H peekali i prolazili kroz zid sa puskama
Ne, samo H peekUpravo istestirano radili ste CTR+H+Q Peek pa preko teksture ste po meni pucali
21 can you do some for me drop some bars for my pussy ex for meUpravo istestirano radili ste CTR+H+Q Peek pa preko teksture ste po meni pucali
H PEEK evo pov, morao sam restartat pc jer je bio windows update pa je stekao video zato, svaki pov jucer mi je stekao jer nisam update toNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zahtijevam POV od igrača ID 24227
Rok za dostavu POV-a je 6hNAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.