Sve u povu ulaze na mesto gde nije dozvoljeno.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i sledjeci put te kacam da znasSve u povu ulaze na mesto gde nije dozvoljeno.
Self reportSve u povu ulaze na mesto gde nije dozvoljeno.
A mozda udjes ispod mosta i popnes se gore razmisli malo1. Smatras da je "P.D. 1.18" a ne "MRB".
2. Ako ste vec tu vi bili to znaci da se tu moze doci dok ste u krugu,
3. Po tvom razmisljanju ako su prekrsili P.D. 1.18 i ti si ga prekrsio jer si tu bio.
nemoj da se kurcis najebat ce te sviA mozda udjes ispod mosta i popnes se gore razmisli malo
pa razmisli ti, procitaj sta sam napisao jos jednomA mozda udjes ispod mosta i popnes se gore razmisli malo
Al ovaj Sunjo Shakur ima goat speedboost ja ne vjerujem...Sve u povu ulaze na mesto gde nije dozvoljeno.
Okej hvala za infonemoj da se kurcis najebat ce te svi
ajde samo ti mir molim te, odluci se u kojoj si porodici mjenjas ih ko carapenemoj da se kurcis najebat ce te svi
vendeta je moja prva porodica jos od engleskog servera a hvala bogu ja sam barem nesto postigo umjesto da drkam kurac danijelu zampiajde samo ti mir molim te, odluci se u kojoj si porodici mjenjas ih ko carape
Takve komentare kao sto je ovaj su najlepsi za citanje i za smejanje hahaha carevi ste hahahahahahahvendeta je moja prva porodica jos od engleskog servera a hvala bogu ja sam barem nesto postigo umjesto da drkam kurac danijelu zampi
sve se ima ako treba postavicuzabranjeno je uci direktno gore to je jedini spot koji je izuzetak jer je op.. sad da li ce admin req pov od pocetka dogadjaja da vidimo da li je i zampa usla gore ili se popela iz zone sve do admina videcemo
dobro al si picka jer znas da nikad ne kacim nikog a koga okacim uvijek dobije ban,al eto hvala ti sto si drug,picka najveca da te znam 3 godine ti bi opet okacio jer si takavTakve komentare kao sto je ovaj su najlepsi za citanje i za smejanje hahaha carevi ste hahahahahahah
Uvek adonise sve za tebe javi se in game nekada hahahha.Daj jos komentara da citamo i smejemo dobri ste dobri hahahhadobro al si picka jer znas da nikad ne kacim nikog a koga okacim uvijek dobije ban,al eto hvala ti sto si drug,picka najveca da te znam 3 godine ti bi opet okacio jer si takav