By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije problem dobices ga ja sam te samo jednom bogodio ali pokazacuti pov nije problem nakon sto admin zatraziZnaci sve se vidi u povu Lik puca na svaku stranu i ja sam hitan i prvo de sam H peeko ja sam bio iza zid on mene je iz hito ovaj lik mora dobit pc check vidi se da ima Neki Cheat.. Ako moze POV
haahhahahah postavi ti celi pov sta ga kratis da vidimo celi povZnaci sve se vidi u povu Lik puca na svaku stranu i ja sam hitan i prvo de sam H peeko ja sam bio iza zid on mene je iz hito ovaj lik mora dobit pc check vidi se da ima Neki Cheat.. Ako moze POV
to je celi tad sam uso tad sam umro?haahhahahah postavi ti celi pov sta ga kratis da vidimo celi pov
Nakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
- Dostavite POV sa zvukom koji nije editovan/trimovan
-Imate 6h za dostavit
Ja sam ga jednom pogodio itu slucajno i dostavio sam pov to je toNakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
-Imate 6h za dostavit
Njega interesuje deo de sam ga ja ubio ja sam taj deo dostavio nemate razloga da trazite ne editovan povNakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
-Imate 6h za dostavit
Obratite mu paznju na FOV jer je malo veci i kada mu ispise dead metkovi idu u stranu i pogadjaju igraca
Don Jeans nastavite sa pregledom zalbe pov je dostavljenNakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
-Imate 6h za dostavit
hahaha ti pucas pored mene i to radi dmg auh
Nakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.
-Imate 6h za dostavit
Ako stavite video u usporen Speed vidise da puca pored mene i ovaj lik stavlja pov da mu bude 480p za manje da se vidi cheat sta ima.
hahahahah hitas pored njega i dajes damage cak se vidi i hit effect pored njega
lep fov brate
GLUPANE ONAJ JEDAN GLUPI DESETORICU SU PUCALI PO NJEGA JA SAM GA SAMO TAKO I UMTO JE KAKO NE RAZUMEShahahahah hitas pored njega i dajes damage cak se vidi i hit effect pored njega