By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si igore stvarno pokvaren momak , lider si neformalne i ne znaš osnovna pravila , ispostujem RP opet , objasnim ti neke stvari i ispadnes papak da kacis opet , iako veze zalba sa vezom nema, nego mi je krivo jer si bezobrazan , nemoj ocekivati da sljedeci put neko prema tebi bude fin , kako si posijao tako ces i dobitiHapsi bez biografije i prije utrke za utrku nek riješe seniori jel smije hapsit ili ne Također sam saznao da ima šminku te mu je pravi ID
38735
Hapsi bez biografije i prije utrke za utrku nek riješe seniori jel smije hapsit ili ne Također sam saznao da ima šminku te mu je pravi ID
38735
šta će mu biografija da ide sam?Hapsi bez biografije i prije utrke za utrku nek riješe seniori jel smije hapsit ili ne Također sam saznao da ima šminku te mu je pravi ID
38735
Gle zaustavljaš me bez IC razloga samo nemam duži POV za to jer nisam snimao jer nisam očekivao da če me neko zaustavit dok idem na utrku uostalom ako znaš da si napravio sve po RPU ne trebaš se brinut nečeš onda bit kažnjen ali što sam reko i sam kasnije imam respect prema tebi koliko si se uživio u RP a višu silu sam ti reko da zovemTi si igore stvarno pokvaren momak , lider si neformalne i ne znaš osnovna pravila , ispostujem RP opet , objasnim ti neke stvari i ispadnes papak da kacis opet , iako veze zalba sa vezom nema, nego mi je krivo jer si bezobrazan , nemoj ocekivati da sljedeci put neko prema tebi bude fin , kako si posijao tako ces i dobiti
Šta mišliš da ne igram druge igrice? za rp mogu mi napravit i 20 pc checkova stvarno nije problem to što ja chitujem u robloxu i gta online nema veze sa rpom uostalom molim kaznit off topic komentar nije žalba na njega![]()
Opet namestas a download ti full sa skripte i chitova![]()
Molim kaznit SVE off topic komentare uključujuci i ovajDenza sto mi je tvoj glas poznat, pusti ga vidis da je prso nema njemu pomoci.
Kasnije sam tek skužio da je neko promijeno pravilo da može sam hapsit ali svejedno ovo za događaj nek riješe kuratorišta će mu biografija da ide sam?
ako je high command sme da ide a i ako nije može dobiti icc kaznu on većih činova iz org
Druze nije bitna kazna , nego ponavljam tvoj bezobrazluk , zamisli koliko si pukao da si objavio pov od 13 minuta , u pozadini ti upaljena pravila servera , zakonik kazneni , zakonik vlade i ostalo , imas 75 pending zalbi , i kacis ljude iz dosade , zamisli koliko si prsoGle zaustavljaš me bez IC razloga samo nemam duži POV za to jer nisam snimao jer nisam očekivao da če me neko zaustavit dok idem na utrku uostalom ako znaš da si napravio sve po RPU ne trebaš se brinut nečeš onda bit kažnjen ali što sam reko i sam kasnije imam respect prema tebi koliko si se uživio u RP a višu silu sam ti reko da zovem
Ne volim kad ljude krše pravila znam upravo zato što sam ja kršio pravila prije čak sam i bio banan za chetovanje i znam kako je nažalost bilo tim ljudima i sad ja kačim ljude koji uništavaju rp drugima a i meniDruze nije bitna kazna , nego ponavljam tvoj bezobrazluk , zamisli koliko si pukao da si objavio pov od 13 minuta , u pozadini ti upaljena pravila servera , zakonik kazneni , zakonik vlade i ostalo , imas 75 pending zalbi , i kacis ljude iz dosade , zamisli koliko si prso
Pa kako ne volis kad ljudi krse pravila kad ih sam ne znam i kršišNe volim kad ljude krše pravila znam upravo zato što sam ja kršio pravila prije čak sam i bio banan za chetovanje i znam kako je nažalost bilo tim ljudima i sad ja kačim ljude koji uništavaju rp drugima a i meni
ovo je cisto off topic i namjestanje stvari koje nisu njegove igor nikad u zivotu nije koristio operu tako da nam ne moras pokazivat svoje skripte.... , takoder za pametnjakovica koji je hapsio igora KRP ne postoji![]()
Opet namestas a download ti full sa skripte i chitova![]()
Spužva bob Patrikovo je cisto off topic i namjestanje stvari koje nisu njegove igor nikad u zivotu nije koristio operu tako da nam ne moras pokazivat svoje skripte.... , takoder za pametnjakovica koji je hapsio igora KRP ne postoji
mnogo sirius covek, naljutili ste ga xDDDDMolim kaznit SVE off topic komentare uključujuci i ovaj
Nisam napravio KRP jer si ti meni uništavao RP tak da onoPa kako ne volis kad ljudi krse pravila kad ih sam ne znam i kršiš
Prvo spominjes 10 puta visu silu radis KRP
Drugo govoris kako te ne smijem dirati jer ides na trke
I sta sad ?
Do mene je ?
Joj ljudi moji shvatite da igram i druge igrice ne živim od RPaPogledaj pov pa ce ti se samo kasti od 11.19 do 11.22 na 0.25, mali je cheater