By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zelim da se ovaj proum nalog banujeahhahahaha vidi se da si glup i da ne znas pravila ko prvo radis cop baiting i fail rp i mg i takodje ne znas da roleplayas drugi pov imam puno pravo da te vezem i vucem od napred i to nije pg ili bilo sta malo se edukuj a 3 pov jeste pg jer je missclickao i nije te popustio kupi zivot izbrisi roleplay jer si glup za to i uzivaj u zivotu cim smo te hapsili ti kukas za forum jer si mali retard koji ne zna da roleplaya i da pusti ceo pov a ne od 10 sekundi jer ti se ovo ne vazi lep pozdrav i uzivaj
u ovom povu se vidi kako dolazi fib salje mi jednu poruku i gasi mi motor zatim ja izlazim iz auta i onda me vezu i hapse za nepocnijenost.
u ovom povu se vidi kako me lik iz fiba veze sa preda
u ovom povu se vidi kako lik iz fiba trci dok me vuce.
brat moj kao sto sam ti reko il nauci da rpas i da ne places kad te neko hapsi ili izbrisi rp takodje ja zahtevam da se ova zalba odbije ako se ne dostavi pov cele situacije a ne po 10 sekundizelim da se ovaj proum nalog banuje
NADAM SE DA TI SE SVIDJA ODGOVOR U DMu ovom povu se vidi kako dolazi fib salje mi jednu poruku i gasi mi motor zatim ja izlazim iz auta i onda me vezu i hapse za nepocnijenost.
i love you too <3NADAM SE DA TI SE SVIDJA ODGOVOR U DM
placi jos malo nisi dugou ovom povu se vidi kako dolazi fib salje mi jednu poruku i gasi mi motor zatim ja izlazim iz auta i onda me vezu i hapse za nepocnijenost.
tisina banovani citeruplaci jos malo nisi dugo
Djordje on toppNADAM SE DA TI SE SVIDJA ODGOVOR U DM