POVUCENO
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja sam svedok.Nemam dokaze ali bogdan je bio sa nama u familiji ukrao je pancire puske i municiju.Pozdrav postovana administracijo javljam se povodom krade skladista Bogdana, tu se vidi da je sve stavio ali je u toj prilici postepeno sve uzimao i uzimao. Meni je sve manje i manje ponestajalo stvari, ako moze da se ovaj igrac kazni za G,P 6.22. Ugodna vece zeli vam ostatak veceri Masa I Medo
slusaj,imao sam familiju i izbrisana je i on je napravio novu i kako je bio velik rank kod mene vidio je logove od moje familije i iskoristio to da me okaci da bi dobio ban.Njegova familija nije ni osnovana u vreme kad sam uzimao iz skladista molim da admini provere logove.Draga administracijo ako je njegova familija bila kako on sam od sebe moze da krade ?? Upitajte se malo za ovo.
Postovana Administracijo,evo dokaz gde me je 35127 nagovarao da izbrisem familiju,s time se julio(dzuliano na forumu) slozio.Napravili su svoju familiju i okacili logove od moje familije.evo dokaz:Postovana adminstracijo ovo nije off topic komentar jer sam ja taj na kojeg je okacena zalba.Imao sam familiju sa 35127 on je bio co-leader i ja sam nas opremao za radi i uzimao stavari i puske iz mog auta.Familija se na kraju izbriasala posle 1 dan.Prodao sam kucu 35127 i on je napravio familiju.Posvadjali smo se i okacio sam ga za G.P 6.13.Kada ste veci rank u nekoj familiji mozete vidjeti logove od prijasnjih familija.On me je ucjenjivao da mu dam puske auta pare itd da me nebi okacio sa dokazima koji nisu bas validni.Pogledajte logove kad je familija koju je 32300 napravio i kad se zatvorila.Igrac 35127 cak nije ni otvorio familiju kad sam uzimao puske i ostale stvari,To mozete pogledati po logovima.