Nakon pola sata potjere covjek izadje iz igre kako bi izbjegao rp situaciju
Sramota , za ovaj cl trebalo bi uvesti ban 7 dana
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gazio policajce , jurio ga i FIB i PDAko je pola sata potere dostavi pov de su ga jurio
znam lika, pucao si bez brojanja zahtevam ceo povGazio policajce , jurio ga i FIB i PD
Taman cu tebi da dostavim , baš si bitan lik
+ pobegao vam je nego vi radite mg i citate id, startujete lika kod lspdaGazio policajce , jurio ga i FIB i PD
Prilikom cega je zamenio auto - parkirao jugular i uzeo jestera, molim administraciju za ceo snimak+ pobegao vam je nego vi radite mg i citate id, startujete lika kod lspda
Bejtamo policiju? Druze ako stojim sa strane i gledam pljacku prodavnice, tj sta se desava te posle se sklonim nakon sto ste rekli, kako baitam? slobodno posalji povNaucite da RP-ate a ne da bejtujete policiju i kad izgubite onda da radite CL
Naucite osnovna pravila servera i ne kvarite drugima RP
Ajde Denzo nemoj tako bašGazio policajce , jurio ga i FIB i PD
Postovana administracijo ,gospodin Denza Washington je covek koji pije najveci magnezijum u gradu,kao prvo bejting nije ako stojimo pored i gledamo pljacku prodavnice i nakon policijskog upozorenja odemo,kao drugo ja sam bio u jugularu tokom bezanja 20 minuta a tek nakon sto sam pobegao seo sam u jester rr,kao trece gospodin ne kaci ceo pov gde se vidi da ne broji ni 2 sekunde a ne 5 i puca bez razloga/uslova. Trazim da gospodina provere i da kaze zasto ima dva razlicita IDa(vidi se na profilu kada hapsi u chatu i gore desno dva razlicita IDa). Zahtevam duzi POV.Nakon pola sata potjere covjek izadje iz igre kako bi izbjegao rp situaciju
To se zove šminka u fibuPostovana administracijo ,gospodin Denza Washington je covek koji pije najveci magnezijum u gradu,kao prvo bejting nije ako stojimo pored i gledamo pljacku prodavnice i nakon policijskog upozorenja odemo,kao drugo ja sam bio u jugularu tokom bezanja 20 minuta a tek nakon sto sam pobegao seo sam u jester rr,kao trece gospodin ne kaci ceo pov gde se vidi da ne broji ni 2 sekunde a ne 5 i puca bez razloga/uslova. Trazim da gospodina provere i da kaze zasto ima dva razlicita IDa(vidi se na profilu kada hapsi u chatu i gore desno dva razlicita IDa). Zahtevam duzi POV.