Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
21075
Date of violation
Aug 31, 2023
Time of violation
19:45
Proofs
https://youtu.be/yMqaVnS45bY?feature=shared

Mare White

Player
Player
Pa gde je pov od toga gde je gazio a policajci su u dvorištu na 10-1 koliko vidim

Denza Washington 🔥

Player
Player
Naucite da RP-ate a ne da bejtujete policiju i kad izgubite onda da radite CL

Naucite osnovna pravila servera i ne kvarite drugima RP

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Nakon pola sata potjere covjek izadje iz igre kako bi izbjegao rp situaciju

Sramota , za ovaj cl trebalo bi uvesti ban 7 dana
Postovana administracijo ,gospodin Denza Washington je covek koji pije najveci magnezijum u gradu,kao prvo bejting nije ako stojimo pored i gledamo pljacku prodavnice i nakon policijskog upozorenja odemo,kao drugo ja sam bio u jugularu tokom bezanja 20 minuta a tek nakon sto sam pobegao seo sam u jester rr,kao trece gospodin ne kaci ceo pov gde se vidi da ne broji ni 2 sekunde a ne 5 i puca bez razloga/uslova. Trazim da gospodina provere i da kaze zasto ima dva razlicita IDa(vidi se na profilu kada hapsi u chatu i gore desno dva razlicita IDa). Zahtevam duzi POV.

Jonh Wick

Player
Player
Postovana administracijo ,gospodin Denza Washington je covek koji pije najveci magnezijum u gradu,kao prvo bejting nije ako stojimo pored i gledamo pljacku prodavnice i nakon policijskog upozorenja odemo,kao drugo ja sam bio u jugularu tokom bezanja 20 minuta a tek nakon sto sam pobegao seo sam u jester rr,kao trece gospodin ne kaci ceo pov gde se vidi da ne broji ni 2 sekunde a ne 5 i puca bez razloga/uslova. Trazim da gospodina provere i da kaze zasto ima dva razlicita IDa(vidi se na profilu kada hapsi u chatu i gore desno dva razlicita IDa). Zahtevam duzi POV.
To se zove šminka u fibu

Djordje Klika

Player
Player
Nakon pregleda domaza,trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
•Razlog:
Molimo dostavite POV cele situacije.
Imate rok 12 h
.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom