Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
ByRuke_Hurmaci
Suspect ID
3294
Date of violation
Sep 5, 2023
Time of violation
23.13
Proofs
https://imgur.com/ahDvjSq

Byruke Hurmaci

Leader Of Hurmaci
Leader of unofficial org
Dear Admins

Umur Axel, who is a member of the team family, insults Mr. Admin Dray Ottoman from Family Chat, they are supposedly a family that adheres to the rules so much, and although they are so loyal, they insult the admins family, and I request that the team family and this person be punished in this matter.

Byruke Hurmaci

Leader Of Hurmaci
Leader of unofficial org
It's not your pov, you're blacklisted, you can't form with someone else's point of view
Allah razı olsun knk bende diyordum nası girerim sagol knk cok sagol of cok sevindim blacklist olmam hiçbirşeyi değiştirmez adamın annesine sövmüşsün kendini savunmaya çalışıyorsun max EKİP FAM .d bide sizin olmayan cok pov olup attıklarınız var gidip onlara da yazsana bu şekilde yememiş bari adama sövmeni savunma hadsiz kaç yaşında adamsın yakışıyor mu sana başkasının anasına sövmek terbiyesiz herif çok yazık sana umarım cezanı alırsın.

HURMACI ON TOP.

sw0xy

Player
Player
Allah razı olsun knk bende diyordum nası girerim sagol knk cok sagol of cok sevindim blacklist olmam hiçbirşeyi değiştirmez adamın annesine sövmüşsün kendini savunmaya çalışıyorsun max EKİP FAM .d bide sizin olmayan cok pov olup attıklarınız var gidip onlara da yazsana bu şekilde yememiş bari adama sövmeni savunma hadsiz kaç yaşında adamsın yakışıyor mu sana başkasının anasına sövmek terbiyesiz herif çok yazık sana umarım cezanı alırsın.

HURMACI ON TOP.
hurmacımı diyo bunu SMQŞWÖWŞSKWJ

Umur Rosenberg

Leader
Leader

ÜSTTE HURMACI.
Bütün başarınız herkese rdm atmak Hala konuşuyon konuş deli dinliyoz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom