Komicar govori neke opasne stvarcice.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ispricavam se, rijeseno.Prije nego što krenem pregledavati žalbu
Stavite video da ga se može vidjeti kako bih ja mogao nastaviti sa žalbom
Imate rok da ispravite greške (6h)
Ne smori ga jer ste ekstremno irtitantni likovi i treba da vas kaci 200 puta na dan, iako vise nisam u redlinu, barem nauci ove svoje jazavce pravila, evo ja da te naucim posto ne znas, ne smes govoriti ljudima da su “gay, pederi, lezbejke” itd…Momak sve vreme priča IC ne vidim u čemu je problem? Sem što ne možeš da se izboriš dok te proziva pa kreće cmizdrenje po forumu... Stvarno mi nije jasno kako te ne smori, i kako ne skapiraš više da time ništa ne postižeš.
Sta pise ovaj lik ovo je strasnoČovjek koristi twinki ACC bio id 36589(na kojem je dobio ban) a sada je id 44561 malo čudno
Druže sve je ic opusti seNe smori ga jer ste ekstremno irtitantni likovi i treba da vas kaci 200 puta na dan, iako vise nisam u redlinu, barem nauci ove svoje jazavce pravila, evo ja da te naucim posto ne znas, ne smes govoriti ljudima da su “gay, pederi, lezbejke” itd…
Po toj logici ako ja nekome spomenem roditelje ingame i mislim u IC smislu, ja ne krsim G.P 3.2? Promisli prije nego nesto kazesMomak sve vreme priča IC ne vidim u čemu je problem? Sem što ne možeš da se izboriš dok te proziva pa kreće cmizdrenje po forumu... Stvarno mi nije jasno kako te ne smori, i kako ne skapiraš više da time ništa ne postižeš.
Koji su tebi tu roditelji spomenuti? Dečko ti nije spomenuo roditelje uopšte, malo pogledaj pov pre nego što okačiš. Bukvalno ti nigde nije spomenuo roditelje...Po toj logici ako ja nekome spomenem roditelje ingame i mislim u IC smislu, ja ne krsim G.P 3.2? Promisli prije nego nesto kazes
To je bila metafora, al ok...Koji su tebi tu roditelji spomenuti? Dečko ti nije spomenuo roditelje uopšte, malo pogledaj pov pre nego što okačiš. Bukvalno ti nigde nije spomenuo roditelje...
Kakva metafora druže ja pričam o tome da si okačio lika za psovanje, a nigde se ne čuje da ti je bilo šta opsovao, ili imaš halucinacije pa ti se priviđaTo je bila metafora, al ok...
6.19 F-riječi i N-riječi su ograničene. | Zabrana 1-3 danaKakva metafora druže ja pričam o tome da si okačio lika za psovanje, a nigde se ne čuje da ti je bilo šta opsovao, ili imaš halucinacije pa ti se priviđa