POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Smaras sineNije okacio ceo snimak od bolnice
OkKada me prepoznaje i ide zamnom kao kuce.Decko nema sta drugo da radi vidim kaci po forumu svakako obice mu se to o glavu tu malu deciju.Kompleks ste lupa sto te deda od 30 godina ubio na luci krsis mnogo vise pravila sine moj.
Barte smaras ga dosadan si dobice ban i to je okOpet nije okacen snimak cele situacije vidi se da nema ostatak snimka jer je tek sada ukljucio snimanje tako da bi ovo trebalo da se odbije, lepo se vidi da je ukljucio snimanje u na pola situaci
Ahhahahaahahahhahaha npcMolim da se kazni ovaj Djordje Bakmaz zbog zamajavanje administracije i trosenje vaseg vremena.I da okaci ceo klip od kad me jej nasao u bolnici a ne sad sto je isekao klip posto smo vec u raspravi uveliko ovde po mom tonu govora.
Haha da znas pravila bilo bi ti jasnoBarte smaras ga dosadan si dobice ban i to je ok
Deda deda dedaMolim da se kazni ovaj Djordje Bakmaz zbog zamajavanje administracije i trosenje vaseg vremena.I da okaci ceo klip od kad me jej nasao u bolnici a ne sad sto je isekao klip posto smo vec u raspravi uveliko ovde po mom tonu govora.