Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2013
Players nickname
DJORDJE
Suspect ID
43072
Date of violation
Sep 14, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/35WA_USxg6Q

Brando Gagic

Player
Player
sad cu poslati zasto me je isprovocirao jer je pao na luci od moje ekipe i radi mg prepoznaje me u bolnici pre toga molim ceo pov od predhodnih 5 minuta

Aleksandar Spasic

Player
Player
POV situacije kada si uradio MG ispred bolnice? Nisi postavio jel okej postavi lepo to preko id znas ko je lik dok nosi masku i pricas mu da se kampa. Dostavi pov cele situacije

Milojica Bumbar

Player
Player

Nakon pregled dokaza ne mogu se doluciti!
Dostavite POV od pocetka situacije!
Imate rok 12h!

Brando Gagic

Player
Player
Kada me prepoznaje i ide zamnom kao kuce.Decko nema sta drugo da radi vidim kaci po forumu svakako obice mu se to o glavu tu malu deciju.Kompleks ste lupa sto te deda od 30 godina ubio na luci krsis mnogo vise pravila sine moj.

Aleksandar Spasic

Player
Player
Opet nije okacen snimak cele situacije vidi se da nema ostatak snimka jer je tek sada ukljucio snimanje tako da bi ovo trebalo da se odbije, lepo se vidi da je ukljucio snimanje u na pola situaci

Brando Gagic

Player
Player
Molim da se kazni ovaj Djordje Bakmaz zbog zamajavanje administracije i trosenje vaseg vremena.I da okaci ceo klip od kad me jej nasao u bolnici a ne sad sto je isekao klip posto smo vec u raspravi uveliko ovde po mom tonu govora.

Djordje Bakmaz

Player
Player
Molim da se kazni ovaj Djordje Bakmaz zbog zamajavanje administracije i trosenje vaseg vremena.I da okaci ceo klip od kad me jej nasao u bolnici a ne sad sto je isekao klip posto smo vec u raspravi uveliko ovde po mom tonu govora.
Ahhahahaahahahhahaha npc

Djordje Bakmaz

Player
Player
Deda deda deda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom