Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30021
Players nickname
Jack Cash
Administrators nickname
Nikola Galante
Date
Sep 15, 2023
Time
21:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/483440/#post-1759889

Zovac09

Player
Player
Postovana visa administracijo imam zalbu na admina Nikolu, mislim da je doveo krivu odluku. Naime warnovo me za RDM kada sam pucao NG da ne trosim svoje i vase vrijeme postavicu pov od lika sta me kacio Approved - G.P 6.15 I ID:38498; 30021 znaci kao prvo mi dolazimo nit imamo puske nit ista on bjezi sa kapije unutra i radi MG (nije kaznjen) te prica na radio juzna treba pomoc, 2. On je otisao sa kapije i mi nismo bili u mogucnosti da mu brojimo 5 sekunda da se makne zbog toga. A na kraju samo da kaznem da decko krsi pravilo G.p. 6.15, MG i G.P. 6.17 za sta nista nije kaznjen
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana (ukratko ni 1 sloj nije snimljet te je pov trimovan sto se vidi po YT naslovu)
Molio BIh da se kazni i Admin i igrac zbog ovoga jer nije uredu kao prvo, a ako je moguce da mi se skine kazna jer sam banan jos par dana zbog 3 warna.
Zao mi je sto pisem ovo a proslo je neko vrijeme ali nisam imao mogucnosti jer mi je forum nalog bio banan takodjer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom