Postovana visa administracijo imam zalbu na admina Nikolu, mislim da je doveo krivu odluku. Naime warnovo me za RDM kada sam pucao NG da ne trosim svoje i vase vrijeme postavicu pov od lika sta me kacio Approved - G.P 6.15 I ID:38498; 30021 znaci kao prvo mi dolazimo nit imamo puske nit ista on bjezi sa kapije unutra i radi MG (nije kaznjen) te prica na radio juzna treba pomoc, 2. On je otisao sa kapije i mi nismo bili u mogucnosti da mu brojimo 5 sekunda da se makne zbog toga. A na kraju samo da kaznem da decko krsi pravilo G.p. 6.15, MG i G.P. 6.17 za sta nista nije kaznjen
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana (ukratko ni 1 sloj nije snimljet te je pov trimovan sto se vidi po YT naslovu)
Molio BIh da se kazni i Admin i igrac zbog ovoga jer nije uredu kao prvo, a ako je moguce da mi se skine kazna jer sam banan jos par dana zbog 3 warna.
Zao mi je sto pisem ovo a proslo je neko vrijeme ali nisam imao mogucnosti jer mi je forum nalog bio banan takodjer
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana (ukratko ni 1 sloj nije snimljet te je pov trimovan sto se vidi po YT naslovu)
Molio BIh da se kazni i Admin i igrac zbog ovoga jer nije uredu kao prvo, a ako je moguce da mi se skine kazna jer sam banan jos par dana zbog 3 warna.
Zao mi je sto pisem ovo a proslo je neko vrijeme ali nisam imao mogucnosti jer mi je forum nalog bio banan takodjer