Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43100
Players nickname
Dragan Bajun
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Sep 10, 2023
Time
12:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/475409/page-2#post-1752093

Dragan Bajun

Player
Player
Pozdrav postovana Administracijo dana 10.09 sam banovan zbog razloga Pravilo dogadjaja 1.7 od Tefe , Bio sam prijavit za Possible Cheat koji nemam trazili su POV od mene ja sam dostavio , i videlo se sve , samo bio je taj dan ili ranije Update , i meni se zvuk oruzija nije cuo , imao sam Tezge na BM i na obicnoj Pijaci , pa nisam odradio relog sto sam trebao to je sa moje strane , ali imam POV koji je dostavit od mene i bio sam banan radi Pravilo dogadjaja 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana , ja sam taj POV dostavio ali je problem sto nije bilo zvuka , na POV se sve vidi da nisam Cheater , Sve se vidi na dokazima Proofs : od zalbe na mene za Possible Cheat . Hvala puno i ugodan ostatak dana zelim

Dragan Bajun

Player
Player
Zalba na mene za Possible Cheat je postavita Sep 4, 2023 i kad je Administrator Daniel Alcapone zatrazio POV ja sam odma dostavio
onda datuma Sep 9, 2023 Tefo Koturic je opet zatrazio POV koji je vec bio dostavit 4 dana nakon zalbe i cim je Tefo Koturic zatrazio POV ja sam dostavio POV , na POV-u se sve vidi , ID 31248 Wolfy Reyli samo je on dosao na Bitku kod Luke taj koji me je okacio i niko drugi nije dolazio na Bitku kod Luke, Sve sto se treba vidit vidilo se na POV-u da nisam cheater . Nadam se sto pre Unbanu da mogu nastaviti opet lepo igrat na ovom Projektu kao sto sam igrao do sada , hvala unapred LP Dragan Bajun.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom