lose si informiran prijateljuGde ovo pise mozes mi reci? Ako si ovo uradio dobijas ban za g.p 1.7 gg
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lose si informiran prijateljuGde ovo pise mozes mi reci? Ako si ovo uradio dobijas ban za g.p 1.7 gg
A ti lose pismenlose si infomiran prijatelju
sine, ne znas ti ko je Nasiha, verovatno vam je neki pametnjakovic preneo lazne stvarinemoj nasihu da vam saljem,ceo venom je dzegenja u bulju
jeste jestesine, ne znas ti ko je Nasiha, verovatno vam je neki pametnjakovic preneo lazne stvari
jel potrebno da saljem tvoju slikicu ? krezavijeste jeste
jel potrebno da saljem nasihu i celo porodicno stablo?jel potrebno da saljem tvogu slikicu ? krezavi
muko, kad bi ti znao ko je uopste Nasihajel potrebno da saljem nasihu i celo porodicno stablo?
reci mu brejel potrebno da saljem tvoju slikicu ? krezavi
Ovo neki donov podanik, krenuo i on da kači ceo forum polako...Poštovana Administracijo, ID 10701 je 15.10.2023 bio na pc check i posle toga je prebacio svoj tatto shop u blizini pošte osobi ID 659. Osoba ID 10701 je uradio mogući ban evading kako bi sačuvao svoj tatto shop, moguće je da su prekrsili i Generalno Pravilo 1.7. Molio bih Vas da lepo pogledate logove i da donesete odluku. Realna cena je $300+ miliona a sigurno nisu za toliko prebacili i to je odma poklon preko $5 miliona.
Srdačan pozdrav,
FIXON GOTTI
Tvoji ballasi se ne mogu zaboravitiAlo ja jos imam status lidera na forumu
nije to lepo frendeAlo ja jos imam status lidera na forumu
HAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHGde ovo pise mozes mi reci? Ako si ovo uradio dobijas ban za g.p 1.7 gg
Vazi batongaSvaki OFF TOPIC Ako ga bude bice kaznjen !!!
off topic, da se kazni ovoj mindziciVazi batonga
au sta ti pricasOvo neki donov podanik, krenuo i on da kači ceo forum polako...
Sta je toliko smesno? Mozes mi reci gde pise da mozes prebaciti biznis za drzavnoj ceni a da ne krsis g.p 1.7? ozb pitamHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAH
Gdje pise da je zabranjenoSta je toliko smesno? Mozes mi reci gde pise da mozes prebaciti biznis za drzavnoj ceni a da ne krsis g.p 1.7? ozb pitam