Dobar dan izvinjavam se sto smetam nije me imalo dugo u grandu dao sam bratu da mi placa biznise i ostale stvari on je bio malo dalje od mene najverovatnije se zbog toga menjala ip adresa i zbog toga sam najverovatnije dobio bahame.Nisam bio dugo jel sam trazio posao (IRL) jel sam svaki mesec menjao lokacije i nisam imao vremena da se malo posvetim grandu a i najverovatnije zbog promena ip adrese ili kako vi to proveravate najverovatnije isto bi zavrsilo i zato sam odlucio da dam bratu acc da ne bi mi otisli stvari za djaba.Sad sam dobio neku novu zelju za grandom i hteo bi da se vratim u punoj snazi kao sto je bilo pre ako sa vasom pomoci je to moguce ako bi mogli na drugi nacin da mi odobrite moneywipe.Znam da je proslo mnogo vremena i mozda je kasno za to ali nisam imao prilike ranije jel kao sto sam rekao predhodno nisam bio u mogucnosti i u takoj situaciji da podnesem zalbu ili vracanje mog acc ali sam sada u takoj mogucnosti i situaciji da se taj posao stabilizirao i ako bi bili ljubazni da mi izadjete u susret i da mi pomognete mnogo bi mi znacilo jel u bilo kojem slucaju isto bi se zavrsilo sa istim posledicama ako me razumete sta ocu reci jel nisam ocekivo da taj posao trazim tako dugo.Hvala na citanju moje zalbe i ako nije direktna zalba na vas nadam se da ce te da me razumete jel problem nije realno mali.Hvala vam.