Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27887
Players nickname
petar federov
Administrators nickname
Abraham Elkhkabib
Date
Mar 29, 2023
Time
00:00
Proofs
/

petar federov

Player
Player
Dobar dan izvinjavam se sto smetam nije me imalo dugo u grandu dao sam bratu da mi placa biznise i ostale stvari on je bio malo dalje od mene najverovatnije se zbog toga menjala ip adresa i zbog toga sam najverovatnije dobio bahame.Nisam bio dugo jel sam trazio posao (IRL) jel sam svaki mesec menjao lokacije i nisam imao vremena da se malo posvetim grandu a i najverovatnije zbog promena ip adrese ili kako vi to proveravate najverovatnije isto bi zavrsilo i zato sam odlucio da dam bratu acc da ne bi mi otisli stvari za djaba.Sad sam dobio neku novu zelju za grandom i hteo bi da se vratim u punoj snazi kao sto je bilo pre ako sa vasom pomoci je to moguce ako bi mogli na drugi nacin da mi odobrite moneywipe.Znam da je proslo mnogo vremena i mozda je kasno za to ali nisam imao prilike ranije jel kao sto sam rekao predhodno nisam bio u mogucnosti i u takoj situaciji da podnesem zalbu ili vracanje mog acc ali sam sada u takoj mogucnosti i situaciji da se taj posao stabilizirao i ako bi bili ljubazni da mi izadjete u susret i da mi pomognete mnogo bi mi znacilo jel u bilo kojem slucaju isto bi se zavrsilo sa istim posledicama ako me razumete sta ocu reci jel nisam ocekivo da taj posao trazim tako dugo.Hvala na citanju moje zalbe i ako nije direktna zalba na vas nadam se da ce te da me razumete jel problem nije realno mali.Hvala vam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom