Postovani HEAD ADMINISTRATORI dobio sam navedene kazne zato sto su lica pucala ja sam se udaljuio prestali su pucati i niko nije rekao nedizi niti mi zapretio ja sam ih krenu jednog po jednog dizati,ne likovi koji su pucali u NG-u du se vratili rekli mi da se udaljim krenuli su da dovrsavaju i skontali da ih snimam i na kraju su i mene ubili .
RAZLOG ZALBE NA ADMINA:Lica su prekrsila sledeca pravila VDM,GP 6.4,FAILRP,MG,MK ja sam dobio kaznu dok OSRTALI IGRACI NISU i zato bih zamolio da administrator ALDIN VERSTAPPEN pokaze pov vama HEAD ADMINISTRATORIMA jer ukoliko admin kaznjava u sred RP situacije gde je MASSRULEBREAK u pitanju i samo jedan kaznjen to je FAIL od strane admina ili ti AA
POV 1 OD RP SITUACIJE:
POV 2 OD RP SITUACIJE :
POV 3 KADA SAM UBACEN U DEMORGAN
U povu 3 jedino objasnjenje mu je ukoliko su mu pritalje ukoliko nisu onda mi je stvarno nejasna odluka i slobodno ako je snimio moj razgovor samnom neka vam i to pokaze GDE JE POTVRDIO DA SAM SAMO JA PRAVILA PREKRSIO
Zahtevam da se ADMINISTRATORU Aldin Verstappen jednom od najboljih admina skere paznja da neradi ovo ne zelim da bude kaznjen ali je ovo cisti AA
Nezelim komentare jer ovo nije RP ovo je AA i to je to da li te je kaznio ili ne to ce HEAD ADMINISTRATORI da PROVERE
I zamolio bih da vise niko ne pise nista i da mi nedaje vasa misljenja SEM HEAD ADMINISTRATORA
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.