Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47857
Players nickname
Uros_Beli
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 27, 2023
Time
15:09
Proofs
https://www.youtube.com/@UrosJovic-ny2sv

Uki Beli

The GOD
Player

Postovani HEAD ADMINISTRATORI dobio sam navedene kazne zato sto su lica pucala ja sam se udaljuio prestali su pucati i niko nije rekao nedizi niti mi zapretio ja sam ih krenu jednog po jednog dizati,ne likovi koji su pucali u NG-u du se vratili rekli mi da se udaljim krenuli su da dovrsavaju i skontali da ih snimam i na kraju su i mene ubili .

RAZLOG ZALBE NA ADMINA:Lica su prekrsila sledeca pravila VDM,GP 6.4,FAILRP,MG,MK ja sam dobio kaznu dok OSRTALI IGRACI NISU i zato bih zamolio da administrator ALDIN VERSTAPPEN pokaze pov vama HEAD ADMINISTRATORIMA jer ukoliko admin kaznjava u sred RP situacije gde je MASSRULEBREAK u pitanju i samo jedan kaznjen to je FAIL od strane admina ili ti AA

POV 1 OD RP SITUACIJE:

POV 2 OD RP SITUACIJE :

POV 3 KADA SAM UBACEN U DEMORGAN
U povu 3 jedino objasnjenje mu je ukoliko su mu pritalje ukoliko nisu onda mi je stvarno nejasna odluka i slobodno ako je snimio moj razgovor samnom neka vam i to pokaze GDE JE POTVRDIO DA SAM SAMO JA PRAVILA PREKRSIO

Zahtevam da se ADMINISTRATORU Aldin Verstappen jednom od najboljih admina skere paznja da neradi ovo ne zelim da bude kaznjen ali je ovo cisti AA

Aladin Pluxury

Kolega
Player
admin nije nista prekrsio samo si ti prekrsio fail i fear u NG i ja koji sam vec dobio kaznu jer sam te ubio + si izazivao

Uki Beli

The GOD
Player
Nezelim komentare jer ovo nije RP ovo je AA i to je to da li te je kaznio ili ne to ce HEAD ADMINISTRATORI da PROVERE
I zamolio bih da vise niko ne pise nista i da mi nedaje vasa misljenja SEM HEAD ADMINISTRATORA

Uki Beli

The GOD
Player
Pozlacim
Razlog:Razjasnjen slucaj popricali ko ljudi[kazne nam ostaju,nije kriv administrator] :D

Gabo Darkmann

Gabo Luxi and Stella Darkmenns
Player
hahhahhaha najaci uros brat
giphy.gif

Status
Not open for further replies.
Top Bottom