Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3133
Players nickname
Vaske Vukas
Suspect ID
18020
Date of violation
Feb 16, 2022
Time of violation
23:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gS9iVkb8DPU

Vaske falcone

Player
Player
Dragi administratori, ja (ne znam zasto ali se nisam cuo na snimku ali jesam u igri) i 3 mojih ljudi smo pljackali na levom autoputu kod Zancudo mosta, nasli smo coveka (nisam sminio deo ali na sred puta je lezao na vrhu auta i auto je nestao nakon par sekundi i covek se nije pomerao). Covek (ID: 18020) nije dizao ruke iako je imao 3 puske na glavi, zvali smo admina (Tom_Chivas ID: 7231) koji je bio tu svega par sekundi a zatim je FIB uleteo po tako recenom: "pozivu na lokalno nakon primecenog pljackanja na autoputu". Nije mi jasno kako su nas uhvatili dok je admin bio tu, a zatim je i otisao. Nakon par sekundi se pojavio 2 admin (Buki_Paljevic ID: 1203) koji poslusa samo deo moje price, predje na pricu FIB-a i ode pre nego sto zavrsim svoju. (Covek koji je radio latinicu je crashala igra tako da vas molim ako je moguce i njega da izbacite iz demorgana kao i ljude koji su ucestvovali samnom u pljacki).Ja sam mozda stavljen na 45 minuta ali su ostali dobili 1h... I dok ovo pisem, vec mi je i prosla zatvorska kazna. Ali bih voleo da uradite nesto u vezi sa navedenim adminima, i coveka koji nije digao ruke (on mi je problem jer da je on postovao RP, otisli bi pre nego sto bi FIB stigao).

LP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom