Dragi administratori, ja (ne znam zasto ali se nisam cuo na snimku ali jesam u igri) i 3 mojih ljudi smo pljackali na levom autoputu kod Zancudo mosta, nasli smo coveka (nisam sminio deo ali na sred puta je lezao na vrhu auta i auto je nestao nakon par sekundi i covek se nije pomerao). Covek (ID: 18020) nije dizao ruke iako je imao 3 puske na glavi, zvali smo admina (Tom_Chivas ID: 7231) koji je bio tu svega par sekundi a zatim je FIB uleteo po tako recenom: "pozivu na lokalno nakon primecenog pljackanja na autoputu". Nije mi jasno kako su nas uhvatili dok je admin bio tu, a zatim je i otisao. Nakon par sekundi se pojavio 2 admin (Buki_Paljevic ID: 1203) koji poslusa samo deo moje price, predje na pricu FIB-a i ode pre nego sto zavrsim svoju. (Covek koji je radio latinicu je crashala igra tako da vas molim ako je moguce i njega da izbacite iz demorgana kao i ljude koji su ucestvovali samnom u pljacki).Ja sam mozda stavljen na 45 minuta ali su ostali dobili 1h... I dok ovo pisem, vec mi je i prosla zatvorska kazna. Ali bih voleo da uradite nesto u vezi sa navedenim adminima, i coveka koji nije digao ruke (on mi je problem jer da je on postovao RP, otisli bi pre nego sto bi FIB stigao).
LP.
LP.