Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
P
Players nickname
O
Suspect ID
4
Date of violation
Oct 1, 2023
Time of violation
18:00
Proofs
https://youtu.be/t68Y9Z91reM?si=TlkFUzSkxVc-XGOh

Ognjen Bozic

Player
Player
nije offtopic ne brini se

i? ne vidim nigde da sam ja dozvolio da se te pare uopste uzmu, dogovor je bio da se ostave meni, da ste imali moju dozvolu ne bih vas kacio, zar ne?
Ti kacis jer zelis da dobiju svi ban,cista namestaljka a vraceno ti je 100 revova i 50 carabina nazad i 80 pancira gde ostale stvari jos nisu bile vracene + niko ti nije rekao da nece da ti vrate nismo hteli da upadamo u svadju bez razloga

Ognjen Bozic

Player
Player
nije offtopic ne brini se

i? ne vidim nigde da sam ja dozvolio da se te pare uopste uzmu, dogovor je bio da se ostave meni, da ste imali moju dozvolu ne bih vas kacio, zar ne?
Rekao si da ti pare ne trebaju sto znaci da ne mora da se vraca

Denzy Zuzaa

Player
Player
Ti kacis jer zelis da dobiju svi ban,cista namestaljka a vraceno ti je 100 revova i 50 carabina nazad i 80 pancira gde ostale stvari jos nisu bile vracene + niko ti nije rekao da nece da ti vrate nismo hteli da upadamo u svadju bez razloga
carbine nije vracen nijedan
Rekao si da ti pare ne trebaju sto znaci da ne mora da se vraca
otkud ti dozvola da uzimas
Namesta ljude na admina pod imenom appolo a appolo nije admin
daj mi gde sam rekao da je apollo admin, rekao sam da se dogovori sa njim ne sa mnom pa da cu skinuti zalbu + zaboravio sam navodnike "namesten"

Ognjen Bozic

Player
Player

daj mi gde sam rekao da je apollo admin, rekao sam da se dogovori sa njim ne sa mnom pa da cu skinuti zalbu + zaboravio sam navodnike "namesten"
Nije bilo navodnika sto znaci da je pokusaj namestanja

Ognjen Bozic

Player
Player

Julio ti je lepo rekao da se svo oruzije nalazi u vozilu jer nije prodavao zato neka admin pogleda logove nije problem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom