"Necu pare vrati sta si uzeo"Ima sve u logovima nemoj se brinuti, a pare sam rekao da zadrzis nisam rekao da mozes uzeti uopste
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!"Necu pare vrati sta si uzeo"Ima sve u logovima nemoj se brinuti, a pare sam rekao da zadrzis nisam rekao da mozes uzeti uopste
Offtopic komentar
nije offtopic ne brini seOfftopic komentar
i? ne vidim nigde da sam ja dozvolio da se te pare uopste uzmu, dogovor je bio da se ostave meni, da ste imali moju dozvolu ne bih vas kacio, zar ne?"Necu pare vrati sta si uzeo"
Ti kacis jer zelis da dobiju svi ban,cista namestaljka a vraceno ti je 100 revova i 50 carabina nazad i 80 pancira gde ostale stvari jos nisu bile vracene + niko ti nije rekao da nece da ti vrate nismo hteli da upadamo u svadju bez razloganije offtopic ne brini se
i? ne vidim nigde da sam ja dozvolio da se te pare uopste uzmu, dogovor je bio da se ostave meni, da ste imali moju dozvolu ne bih vas kacio, zar ne?
Rekao si da ti pare ne trebaju sto znaci da ne mora da se vracanije offtopic ne brini se
i? ne vidim nigde da sam ja dozvolio da se te pare uopste uzmu, dogovor je bio da se ostave meni, da ste imali moju dozvolu ne bih vas kacio, zar ne?
carbine nije vracen nijedanTi kacis jer zelis da dobiju svi ban,cista namestaljka a vraceno ti je 100 revova i 50 carabina nazad i 80 pancira gde ostale stvari jos nisu bile vracene + niko ti nije rekao da nece da ti vrate nismo hteli da upadamo u svadju bez razloga
otkud ti dozvola da uzimasRekao si da ti pare ne trebaju sto znaci da ne mora da se vraca
daj mi gde sam rekao da je apollo admin, rekao sam da se dogovori sa njim ne sa mnom pa da cu skinuti zalbu + zaboravio sam navodnike "namesten"Namesta ljude na admina pod imenom appolo a appolo nije admin
Nije bilo navodnika sto znaci da je pokusaj namestanjacarbine nije vracen nijedan
otkud ti dozvola da uzimas
daj mi gde sam rekao da je apollo admin, rekao sam da se dogovori sa njim ne sa mnom pa da cu skinuti zalbu + zaboravio sam navodnike "namesten"
Julio ti je lepo rekao da se svo oruzije nalazi u vozilu jer nije prodavao zato neka admin pogleda logove nije problemcarbine nije vracen nijedan
otkud ti dozvola da uzimas
daj mi gde sam rekao da je apollo admin, rekao sam da se dogovori sa njim ne sa mnom pa da cu skinuti zalbu + zaboravio sam navodnike "namesten"
Kalasi su jedino u gepeku, sve ostalo je prodato. molim da se igrac kazni za laganje administracijeJulio ti je lepo rekao da se svo oruzije nalazi u vozilu jer nije prodavao zato neka admin pogleda logove nije problem
Nije nista laganje rekao sam da neke stvari nisu vracene sto znaci da ce se vratitiKalasi su jedino u gepeku, sve ostalo je prodato. molim da se igrac kazni za laganje administracije
Dajte ban osobi za laganje administracije da su sve stvari prodateKalasi su jedino u gepeku, sve ostalo je prodato. molim da se igrac kazni za laganje administracije
zanima me gde sam napisao da je admin? rekao sam ti da se dogovoris sa njim