ID 18165 opsovo mi je majku prije snimanja me upucao malo pa na kraju me zavrsio imate sve za majku opsovanu mislim da ide neko upozorenje a za ovog sta me ubio ide kazna hvala...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!majku nisam spomenuo bratino, a to sto imas malo veci problem sa sluhom moj problem nije. Sto se tice situacije nijedna uvreda nije bila ooc. Sve je bilo namenjeno ic karakteru.ID 18165 opsovo mi je majku prije snimanja me upucao malo pa na kraju me zavrsio imate sve za majku opsovanu mislim da ide neko upozorenje a za ovog sta me ubio ide kazna hvala...
Lagano imam pov na kojem mi nije brojano i te bivam ubijenja nisam pricao dok sam umro na bubici jesam pa sta lol smijesan si to sta drugi rade me ne zanima ja nisam nista napravio frende tako da si kriv 99% hocu brate povuci cu ako vise ne dodes kod kuce i da ne krades panele mozemo biti frendovi jer se meni neda ovo ali brate ja nisam kriv samo da znas frend ti je dolazio i izazivo moju familiju a ljepo sam mu reko brate nemoj